Ekstra Bladet

JEG FUCKEDE UP

HÅRD ENTRE: Skader har givet Oliver Larsen en uventet VM- chance, men det blev en svær start

-

Efter at have plejet en knæskade i godt tre uger fik Oliver Larsen en hård entre til ishockey- VM.

Ikke blot blev han kastet direkte i kløerne på de svenske stjerner. Den nytilkomne back var også kraftigt involveret i Sveriges udligning til 1- 1, da han mistede pucken i en ellers harmløs situation bag det danske mål.

Det er han da også den første til at erkende efter nabokrigen, som Danmark tabte 1- 4.

– Jeg skal jo spille mere simpelt, og det ved jeg godt selv. Det var mig, der ’ fuckede up’, det er der ingen tvivl om. Jeg skulle jo bare sende pucken væk eller i hvert fald være hårdere og stærkere.

– Men sådan er gamet. Det går stærkt, og man lærer af sine fejl. Og når man laver dem mod Sverige, så bliver de straffet, siger Oliver Larsen.

Han var med i en del af træningsle­jren op til VM, men blev sendt hjem med en knæskade, inden den endelige trup blev udtaget. Det lignede en forpasset VM- chance, men da Oliver Lauridsen blev skadet mod USA, blev der alligevel ringet efter Larsen, der praktisk nok bor i Finland, hvor han spiller for Jukurit.

– Jeg synes egentlig, at det gik okay, selv om det selvfølgel­ig altid er hårdt, når man ikke har spillet en kamp i tre en halv uge. Jeg føler, at vi havde godt fat i dem i store dele af kampen, siger Oliver Larsen.

Mødet med svenskerne kostede i øvrigt endnu en skade i den efterhånde­n ramponered­e danske trup.

Christian Wejse måtte udgå tidligt, og der er ikke noget, der tyder på, at han bliver klar til kampen mod Finland i dag.

– Det var knæet, og det ser ikke godt ud, siger landstræne­r Heinz Ehlers.

Vi havde godt fat i dem i store dele af kampen

 ?? FOTO: EMMI KORHONEN/ RITZAU SCANPIX ?? Kastet for løverne
Oliver Larsen gjorde en uheldig figur ved den svenske udligning til 1-1.
FOTO: EMMI KORHONEN/ RITZAU SCANPIX Kastet for løverne Oliver Larsen gjorde en uheldig figur ved den svenske udligning til 1-1.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark