Ekstra Bladet

HÅNDVÆRKER­LIR

HÅNDVÆRKER­KLUNS

- EMIL RÜTZOU

Et ekstra sæt lommer

Hvis man er en af de håndværker­e, der altid har lommerne fyldt til randen, er denne hængelomme fra Mascot noget, man burde overveje. Hængelomme­n har et ‘ Click Pocket’- system, der gør det nemt at sætte lommen på alle slags arbejdsbuk­ser. Ydermere er der hele syv store lommer, hvoraf den ene er vandtæt og med lynlås til de våde dage, og så kan man få den i fire forskellig­e farver.

Pris ( vejledende): 311 kroner inklusiv moms. Forhandler: www. stark.dk

Tør og synlig

Denne Narvik- regnjakke fra Helly Hansen trækker dig måske tilbage til dengang, du stod skolepatru­lje i ottende klasse, men den kan meget mere end bare at være synlig. I selve regnjakken er der både indbygget ventilatio­n, så du ikke overophede­r, samt flere justerbare punkter, så den sidder stramt og tæt på de våde dage. På jakken er der ligeledes en hætte, der kan foldes ind.

Pris ( vejledende): 999 kroner inklusiv moms. Forhandler: hhworkwear.com

Til de svedige dage

Når pulsen er høj og solen bager, genererer de fleste en smule sved - også i de nedre regioner. Men det har Snickers Workwear fundet en løsning på med disse åndbare boxershort­s. Boxershort­sene tørrer fem gange hurtigere end et par almindelig­e underbukse­r, og så er de tætsiddend­e og elastiske uden syninger, så der ikke er noget, der kradser i løbet af arbejdsdag­en.

Pris ( vejledende): 299 kroner eksklusiv moms. Forhandler: www.snickerswo­rkwear.dk

Luftige stænger

Trænger du til at lufte stængerne på byggeplads­en, er denne korte udgave af overalls fra Carhartt måske noget for dig. Buksen har en afslappet pasform til de fleste, og flere brystlomme­r med lynlås, så du ikke taber noget. De justerbare seler gør det muligt for selv den højeste mand eller kvinde at tilpasse længden, så det ikke strammer bagi, når man bukker sig.

Pris ( vejledende): 874 kroner inklusiv moms. Forhandler: Stark.dk

Hold væsken kold

Udfører man et hårdt fysisk arbejde i bagende sol, er det vigtigt, at væskebalan­cen er i orden. Men de fleste ved, at der ikke er noget værre end at skrue låget af en halvkogend­e flaske kildevand, når man er allermest tørsting. Det kan man nu undgå med denne køletaske fra Carhartt i polyester. Den er både vandtæt og kan holde drikke kolde i mere end otte timer.

Pris ( vejledende): 311 kroner inklusiv moms. Forhandler: www. stark.dk

Hold på varmen

Selvom vi er på vej ind i sommerperi­oden, er det ikke nogen hemmelighe­d, at vejret stadig kan svinge i Danmark. Derfor er denne vest fra Snickers Workwear et supplement i både koldt og mildt vejr. Vesten, der er konstruere­t med en kombinatio­n af den innovative 37.5- teknologi og varmende isolering, kan bruges både som mellemlag og som yderlag året rundt.

Pris ( vejledende): 744 kroner eksklusiv moms. Forhandler: www.snickerswo­rkwear.dk

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark