Ekstra Bladet

TRÆNER ER IKKE FYRET

Holger Runes mangeårige træner, Lars Christense­n, er stadig en del af holdet, understreg­er Aneke Rune. Han kommer dog ikke til at sidde i spillerbok­sen under French Open

- DANIEL NØJSEN FALLAH CARL EMIL NIELSEN

Spekulatio­nerne har været mange.

Men nu understreg­er Holger Runes mor og manager, Aneke Rune, at danskerens mangeårige træner, Lars Christense­n, ikke er fyret.

Alligevel kommer han ikke til at være med, når Holger Rune inden længe tager hul på en af årets helt store turneringe­r. I stedet er det den franske stjernetræ­ner Patrick Mouratoglo­u, der alene kommer til at guide Holger Rune ved French Open.

’ Det føles mest naturligt for Holger, at Patrick er på banen i denne turnering,’ skriver Aneke Rune i en sms til Ekstra Bladet, inden hun understreg­er:

’ Og nej. Lars er ikke fyret.’

Lars Christense­n, der har coachet Holger Rune, siden han var seks år gammel, har befundet sig i Danmark, mens Holger Rune de seneste uger har spillet i

Monte Carlo, München, Madrid og Rom.

Og sådan kommer det altså også til at være, når den 20- årige dansker jagter karrierens største triumf i Paris.

Stor forvirring

I begyndelse­n af 2023 kørte Lars Christense­n og Patrick Mouratoglo­u et parløb som trænere for Holger Rune, men kort før grussæsone­n blev det meldt ud, at det midlertidi­ge samarbejde med den franske stjernetræ­ner ophørte.

Det skabte derfor stor forvirring, da det kort tid efter kom frem, at Lars Christense­n skulle på ferie, og at Mouratoglo­u vendte tilbage til danskerens team.

Siden har franskmand­en – med undtagelse af turneringe­n i München – befundet sig i spillerbok­sen, mens Lars Christense­n har været hjemme i Danmark.

Holger Rune nåede senest hele vejen til finalen ved Italian Open, hvor han tabte til Daniil Medvedev.

Nu gælder det om få dage Grand Slam- turneringe­n French Open, hvor Holger Rune af eksperter bliver nævnt blandt favoritter­ne.

Det føles mest naturligt for Holger, at Patrick er på banen i denne turnering

 ?? ??
 ?? FOTO: ALEKSANDRA SZMIGIEL/ RITZAU SCANPIX ?? MERE PÅ DE NÆSTE SIDER
Patrick Mouratoglo­u ( th.) vil fortsat tage plads i Holger Runes boks under French Open.
FOTO: ALEKSANDRA SZMIGIEL/ RITZAU SCANPIX MERE PÅ DE NÆSTE SIDER Patrick Mouratoglo­u ( th.) vil fortsat tage plads i Holger Runes boks under French Open.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark