Ekstra Bladet

■ GODE RÅRÅD

- Kilde: Oneplus

1 Luk Luk ikke ikke dine din apps: Det er en falsk falsk myte, myte, at a man skal huske at at lukke lukke sine sine apps, hver gang man man har har brugt brugt dem. d I virkelighe­den kan kan det det være være noget no af det mest skadelige skadelige for for din din smartphone, fordi det det tvinger tvinger den den til at indlæse dem helt helt fra fra ny, ny, når når du d åbner dem igen og og o igen. igen. Det Det kan kan derfor langt bedre svare svare sv sig sig at at holde hol dem loadet i hukommelse­n, kommelsen, ko selvom se de er inaktive, ve, ve fordi fordi det det sparer styresyste­met met m for for ressourcer ress og energi.

2 Få styr på batterifor­bruget: Batteriet er selvfølgel­ig hjertet hhjert i din telefon, og det ddet er derfor vigtigt at holde hoold det i den bedst mulige muligemuli stand. s Det anbefales at at holde hholde opladninge­n oplad på mellem 20 20 og og 80 80 procent, proce da det er det mest mest optimale optimale niveau n for at holde batteriet batteriet sundt sundt på lang sigt.

3 Fjern dine gamle apps: Det kræver mange ressourcer og slider på ydeevnen for din smartphone at have et hav af apps installere­t, som du sjældent eller aldrig bruger. En nem måde at komme problemet til livs er at rydde ud i dine apps og skille dig af med dem, du sjældent eller aldrig bruger.

4 Hold telefonen væk fra varme: Overophedn­ing på grund af høje temperatur­er kan skade batteriet og reducere effektivit­eten betydeligt. Derfor er det vigtigt at holde din smartphone på temperatur­er mellem 0 og 35 grader. Så du skal ikke lægge den i direkte sol og undgå også at eksponere den for kulde. Fugt kan også være skadeligt i det lange løb, selvom flere og flere telefoner er vandafvise­nde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark