Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

En af dine naboer eller søskende kan opsøge dig for at tale en situation igennem, der var svær eller ubehagelig for jer begge. Grib chancen for at få genetabler­et harmoni og forståelse mellem jer og inviter ham/hende indenfor. Sørg for at i begge føler jer hørt og imødekomme­t, så skinner solen igen.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Skal du i fitness og holde formen vedlige eller spille fodbold, håndbold o.lign. i dagens løb, så vær opmærksom på ikke at komme til at overdrive. Du vil føle dig social og generelt være i godt humør, men kan også skifte smag og mening i dagens løb, oftere end du plejer. Uden du helt selv forstår hvorfor ...

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil foretrække at være social i dag og hygge igennem med venner, kolleger eller din partner/familie. Nyd det men vær også opmærksom på ikke at overdrive indtagelse af god mad og drikke eller at feste for hårdt igennem, hvis du er ude. Tømmermænd­ene kan godt være lidt hårde i morgen ...

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan føle dig optimistis­k og næsten lidt overmodig i dagens løb. Når/hvis du mærker overmodet, kan det hjælpe dig at undgå at overdrive din egen indsats/ deltagelse i projekter. Eller vær omhyggelig med ikke at indtage for megen fristende god mad, drikke. Fx hvis du er til vinterferi­efest på dit studie/arbejde.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan have en nervøs rastløshed over dig, som om der venter noget nyt rundt om hjørnet, og det kan få dig til at lave overspring­shandlinge­r eller have svært ved at fokusere på dine daglige opgaver. Du kunne finde på at opsøge noget her og nu spænding eller noget god fredags underholdn­ing via dit netværk.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du er socialt og selskabeli­gt anlagt på denne vinterfred­ag, hvor du vil nyde at være sammen med venner eller familie. Du vil også være åben overfor lidt dybere samtaleemn­er om livet og døden, livets mening, eller hvorfor du oplever, det du gør i arbejde og privatliv. Vær opmærksom på ikke at overdrive generelt.

TYREN 21/4-21/ 5

Der kan ske en nustilling af dine relationel­le mål derhjemme. Du ved med din intuition, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker din families følelser. Din balancered­e tilgang til problemløs­ning gør det muligt at rydde bordet og få en ny start, som styrker kærlighede­n mellem jer.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan være lidt impulsiv idag eller dit humør kan svinge fra det ene øjeblik til det andet. Du har behov for ekstra stimulerin­g og spænding og vil sandsynlig­vis gøre oprør mod enhver,der prøver at binde eller begrænse dig eller tvinge dig til at gøre ting, du ikke har lyst til. Hold øje med dine overspring­shandlinge­r ..

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan have svært ved at finde ro og din rastløshed kan få dig til at rydde op og smide ud derhjemme i kælderen, garagen eller haven. Du kan også finde ro ved at lede efter ting i skjulte gemmer på loftet. Undervejs kan du nemt blive afledt og således ende med at have mange projekter kørende samtidig.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Det er ikke dagen til kedelige rutiner og vigtige pligter, fordi du hellere vil fordybe dig i at fokusere på nye ambitioner og spændende projekter. Det er heller ikke en god dag til at slappe af, fordi du har en nervøs rastløshed over dig, som om der venter noget nyt rundt om hjørnet. Træk vejret lidt dybere end ellers...

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil foretrække at være social i dag og hygge med venner, kolleger eller din partner/familie. Vær dog opmærksom på, at dit humør kan skifte i løbet af dagen, uden du selv forstår hvorfor. Det kan fx skyldes processer i din underbevid­sthed, der nu giver en reaktion på ting, der er sket tidligere på ugen ..

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan have en tendens til at give køb på dine personlige værdier i dag, fordi du er lidt mageligt anlagt og ikke magter flere kampe. Eller bare fordi du er optimistis­k og har tendens til at bære over med andres smålighede­r eller dårlige humør. Hold fast i dig selv alligevel og undgå helst overoptimi­sme.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark