Ekstra Bladet

Vil ikke tale om trænersitu­ation

-

Holger Runes trænere er kommet og gået de seneste måneder.

Siden den 20- årige tennisstje­rne brød med Lars Christense­n, har han haft svært ved at finde det rigtige match.

Og situatione­n har udviklet sig til et sandt kaos de seneste ti dage, hvor både Boris Becker og Severin Lüthi Lüthi er er stoppet stoppet som trænere nere for for danskere danskeren. Derfor Derfor er er der der li lige nu en masse masse ubesvared ubesvarede spørgsmål, mål, når når det det ko kommer til Holger Holger Runes Runes trænerkont­r stellation stellation for for reste resten af 2024. Alligevel Alligevel var var d det noget, som som tennisspil­le tennisspil­leren nægtede tede at at tale tale om, om, d da Ekstra Bladet Bladet mødte mødte ha ham i Oslo i går går eftermidda­g eftermidda­g.

– – Lige Lige nu nu sv svarer jeg kun kun på på spørgs spørgsmål omkring kring UTS UTS her her i Norge, var var Holger Holger Run Runes korte svar, svar, da da han han blev ble spurgt, om om han han er er ked ked af af, at Boris Becker Becker ikke ikke læng længere er en del del af af hans hans team. team.

– Så Så ingen ingen and andre spørgsmål? mål?

– Andre Andre spørgs spørgsmål, men ikke ikke trænerspør­g trænerspør­gsmål.

– – Hvorfor Hvorfor vil vil du du ikke svare på på spørgsmål spørgsmål om om d din trænersitu­ation? situation?

– Det Det har har jeg jeg ikk ikke lyst til.

’ ’ Ingen Ingen kommentar' kommenta

I skrivende skrivende stund stun er det Kenneth Kenn Carlsen, sen som er

Holger Ho Runes ne træner. Derfor er er det ligele ledes Kenne neth Carlsen, der er med sportsstje­rnen i Oslo i disse dage, hvor Holger Rune deltager i showturner­ingen UTS.

Det var tirsdag, at Boris Becker meddelte på X, at han ikke længere vil være Holger Runes træner.

Kort efter reagerede hovedperso­nen i en udtalelse gennem IMG, hvor han fortalte, at han snart vil dele sit endelig træner- setup.

Men heller ikke det ville han tale om.

– Jeg har ingen kommentar til det.

IMG overtager

Det er dog ikke kun på trænerfron­ten, at der er sket ændringer i Holger Runes team de seneste dage.

Tennisstje­rnens mor – Aneke Rune – vil nemlig ikke længere håndtere pressen. Den del skal IMG nu stå for. – Vi signede med IMG for et par dage siden nu, så det er relativt naturligt, at de tager sig af den del nu. Det er en årsagerne til, at de er her, og de er vant til det og har styr på det. Det er også markant mindre stressende for min mor, fordi hun hele tiden har skullet tjekke mails og sige ja eller nej til ting. Det er en positiv ting. – Jeg synes, hun har gjort et vanvittigt flot stykke arbejde i forhold til, at hun ikke har noget erfaring med det. Jeg synes virkelig, hun har gjort det godt. Hun har gjort det nemt for mig, for jeg er en tennisspil­ler, og det er det, jeg skal fokusere på. Afsluttend­e fortalte danskeren, at Aneke Rune fortsat vil være at finde til nogle turneringe­r, mens hun vil blive væk fra andre.

Andre spørgsmål, men ikke trænerspør­gsmål

 ?? FOTO: ANITA GRAVERSEN ?? Lige for tiden er det Kenneth Carlsen, der er Holger Runes træner.
FOTO: ANITA GRAVERSEN Lige for tiden er det Kenneth Carlsen, der er Holger Runes træner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark