Ekstra Bladet

FORLADER FJENDEN

UNFOLLOW: Magnus Mattsson forklarer nu, hvorfor han valgte at slette Brøndby på sin Instagram- profil i forbindels­e med sit skifte til FC København

- RAYMUND NELAUSEN, BOLD. DK

Internette­t glemmer aldrig.

Det har en række Brøndby- fans i hvert fald fået slået fast i den seneste tid, og midt i det hele finder man Magnus Mattsson.

Mattsson skiftede for nylig til FC København, men i forbindels­e med skiftet kunne man se, at han fulgte Brøndby på Instagram.

Det ændrede sig dog lige pludseligt igen, da Mattsson så valgte at give rivalerne et ’ unfollow’ på det sociale medie. Mattsson har tidligere været sat i forbindels­e med Brøndby, men han maner nu til ro omkring hele situatione­n.

– Jeg har spillet sammen med spillere tidligere, hvor jeg synes, at det er spændende at følge med i deres liv rundt omkring.

– Jeg kan huske Rasmus Carstensen skiftede fra Genk til FC Köln, og så valgte jeg at følge FC Köln på Instagram.

Og det er også grunden til, at han fulgte Brøndby.

– Jeg har også spillet sammen med Nicolai Vallys, som er skiftet til Brøndby. Så vil jeg gerne følge med i hans liv.

– Så det er jo bare, fordi jeg har interesse for mine holdkammer­ater og mine medmennesk­er. Det er rart at følge med i deres liv, så der er sgu ikke så meget mere i det, siger Magnus Mattsson til Bold.

Hvorfor så?

Så er det næste store spørgsmål så, hvorfor Magnus Mattsson valgte ikke længere at følge Brøndby på Instagram.

– Jeg er jo FCK- spiller, og jeg er da godt klar over, at der er nogle derbyer mellem FCK og Brøndby. Jeg spiller med FCK i hjertet.

– Jeg er kommet til den her klub, hvor vi skal vinde de derbyer og de vigtige kampe.

Respekt for fansene

– Det er klart, at nu spiller jeg i en klub, hvor omverdenen følger med i alle små detaljer, så det er sådan nogle historier, som lige pludselig kan blive store, selvom der ikke er noget som helst i dem.

Det er tydeligt at mærke på Magnus Mattsson, at han er glad for sit skifte til FC København.

Stoltheden oser ud af ham, hver gang at han nævner sin nye klub, hvor han ikke vil skuffe klubbens fans.

Det har også været medvirkend­e til, at han er stoppet med at følge Brøndby.

– Man bliver nødt til at have respekt for de fans, der er i FCK, og den kultur, de har. Jeg kan da godt se, at det ikke er det fedeste for top- inkarnered­e FCK- fans, at jeg synes godt om deres ærkerivale­r. – Så det forstår jeg jo utrolig godt. Det var jo egentlig også bare, fordi jeg har en god ven, som spiller i en anden klub, siger Magnus Mattsson.

FCK’s nye stjerne tilføjer desuden, at man passende kan gå ind på hans Instagram- profil for at se, hvem han ellers følger, uden at der er noget i det.

Magnus Mattsson og Nicolai Vallys blev for nylig genforenet, da FCK og Brøndby tørnede sammen ved Atlantic Cup. Her vandt de blå- gule fra Vestegnen 2- 1.

 ?? FOTO: THOMAS TRAASDAHL/ RITZAU SCANPIX ?? Så dårligt ud
Før han skiftede til FC København, fulgte Magnus Mattsson Brøndby på Instagram. Men det har ændret sig nu – primært af respekt for FCK’s fans.
FOTO: THOMAS TRAASDAHL/ RITZAU SCANPIX Så dårligt ud Før han skiftede til FC København, fulgte Magnus Mattsson Brøndby på Instagram. Men det har ændret sig nu – primært af respekt for FCK’s fans.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark