Ekstra Bladet

TAUSON FIK ÆG

TØRRE TÆSK: Den 21- årige tennisspil­ler var hæmmet af rygproblem­er og var utilfreds med dommeren i nederlag i anden runde

-

Tennisspil­leren Clara Tauson er færdig ved WTA 250turneri­ngen Transylvan­ia Open.

Danskeren tabte torsdagens opgør i anden runde mod hjemmebane­håbet Jaqueline Cristian med 4- 6, 0- 6.

21- årige Tauson modtog i kampens indledning behandling for problemer med lænden, og senere valgte hun at komme med et længere vredesudbr­ud mod kampdommer­en.

I første sæt havde danskeren svært ved at få sin serv til at fungere. Flere dobbeltfej­l gjorde betingelse­rne særdeles gunstige for Cristian, der med hjælp fra et servegenne­mbrud kom foran 3- 1.

Det lykkedes Tauson at afværge et nyt servegenne­mbrud og reducere til 2- 3, inden hun blev tilset af turnerings­lægen. Efter tre minutters massage omkring lænden, var hun klar til at spille videre.

Bagud 3- 5 var Tauson igen tæt på at blive brudt i eget serveparti, men det lykkedes i første omgang at afværge to rumænske sætbolde og reducere til 4- 5.

Jaqueline Cristian servede dog sikkert første sæt hjem i det efterfølge­nde parti til stor jubel for tilskuerne.

Ingen motivation

De danske frustratio­ner kom for alvor til syne i begyndelse­n af andet sæt, hvor Tauson følte sig overbevist om, at modstander­en havde sendt en returnerin­g ud over baglinjen.

Dommeren mente dog, at bolden var inden for stregen, hvilket fik Tauson til at ryste på hovedet og beklage sig.

Tauson kunne ikke se pointen i at fortsætte kampen, hvilket kom til udtryk lidt senere. Uden synlig motivation spillede danskeren kampen til ende – uden at vinde et eneste parti.

De to spillere mødtes for blot halvanden uge siden i østrigske Linz, hvor Clara Tauson vandt med 6- 2, 6- 0.

 ?? ARKIVFOTO: MATHIAS SCHULTZ/ ZUMA PRESS/ RITZAU SCANPIX ?? Clara Tauson slog for halvanden uge siden Jaqueline Cristian i to sæt. I går var rollerne byttet om.
ARKIVFOTO: MATHIAS SCHULTZ/ ZUMA PRESS/ RITZAU SCANPIX Clara Tauson slog for halvanden uge siden Jaqueline Cristian i to sæt. I går var rollerne byttet om.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark