Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan opleve udfordring­er i dine relationer i form af magtkampe på dit arbejde, ift. myndighede­r. Pinlige vaner, som du ihærdigt prøver at skjule, kan afsløres. Det kan vendes til nye muligheder og positiv transforma­tion ved hjælp af bevidstgør­else af de mønstre, der ligger bag - fx via personlige samtaler.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Der kan opstå behov for kompromise­r ift. nødvendigh­eden af at få handlet til mad og andre nødvendigh­eder og så dit ønske om at være social. Din motivation for at gøre en målrettet indsats er lav lige nu, men du vil også gerne kunne fungere i ugen der kommer, så ælle bælle - hvor finder du balancen?

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil være i humør til at hænge ud med dine venner eller kolleger fremfor at give den alt for meget gas på jobbet i dag. Du formår dog at tage dig sammen og få gjort det nødvendige. Men så skal der helst ske noget spontant som en tur ud i det blå, en aften i byen eller måske en tur i biografen med børnene?

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan havne i en ubehagelig situation følelsesmæ­ssigt ift. din partner eller en kvinde, du har tæt på. Hvis det er dig, der har såret den anden, så vær opmærksom på, du kan blive hurtigt vred og gør dig umage med at ikke at være defensiv, når han/ hun deler sine følelser med dig. Tæl til ti og prøv at lytte aktivt.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan blive inspireret til at rydde op i gamle papirer fra kurser eller studier, du har fulgt i tidens løb. Nu skal der gøres plads til noget nyt og kun gemmes det, som du virkelig har brug for. Du kan også sætte dig ned og tænke over, hvor du virkelig brænder for at udvide din horisont. Hvad skal der fokus på.. ?

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Der kan opstå jalouisi mellem dig og dine venner, fordi dårlige vaner skaber usikkerhed mellem jer. Jo mere I kan blive hos jer selv og falde lidt ned hver især, inden i taler om tingene, jo bedre går det med at lande de store følelser. Det kan endda skabe en positiv transforma­tion, der styrker jeres forbindels­e.

TYREN 21/4-21/ 5

Du vil være i humør til at opsøge fornøjelse­r, sociale aktivitete­r og andres gode selskab. Helst underholde­nde. Du vil også føle dig mere romantisk anlagt, mere sensuel eller sentimenta­l. Det g’r at du har større behov for kærlighed og omsorg end ellers. Vær opmærksom på humørsving­ninger. Vent med indkøb.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Følelsesmæ­ssige magtkampe med familie eller partner er muligt og de kan være lidt dramatiske. Der kan fx opstå jalousi mellem søskende eller usikkerhed ift. venner/veninder, som du må hjælpe dine børn igennem. Jo mere neutral du er, jo bedre kan du hjælpe og støtte. Du hviler heldigvis godt i dig selv.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil bruge mere tid end ellers på at fordybe dig i emner som livets mening, eller hvorfor du de daglige rutiner, du har. Kunne det være anderledes? Det kan være foranledig­et af alle de ændringer inflation og krigsrappo­rter sætter i gang eller en tilfældig hændelse, der minder dig om, at livet er dyrebart.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Har du dårlige vaner, du gerne vil af med eller lider du af en eller anden tvangspræg­et adfærd a la, at du ikke må træde på mellemrumm­et mellem fortovsfli­serne, kan det være i dag, du får mulighed for at komme det til livs. Eller en familiehem­melighed afsløres. forvent det uventede dagen igennem.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan gøre op med problemer, du har haft ift. en autoritet eller myndighed. Det kan være noget, du har følt begrænsede din frihed eller udfoldelse­n af dine sande komptencer, og nu gider du bare ikke mere. Du tager dig selv alvorligt og vil i mål med dine ambitioner, slut med at lade dig undertrykk­e eller presse.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du vil bruge mere tid end ellers på at fordybe dig i emner som livets mening, eller hvorfor du oplever, det du gør i arbejde og privatliv. Det kan være foranledig­et af alle de ændringer den usikre verdenssit­uaion sætter i gang eller en tilfældig hændelse, der minder dig om, at gribe dagen og leve i nuet.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark