Ekstra Bladet

HÅNDVÆRKER­TOOLS

-

Knivskarp stiksav

Med Milwaukee Tools spritnye M12 FUEL ™ stiksav sikrer du dig et præcisions­værktøj, der hverken svigter dig i kraft eller holdbarhed. Stiksavens 6 hastigheds­indstillin­ger og automatisk­e start, der gør at værktøjet starter langsomt op og rammer fuld hastighed, når belastning­en registrere­s som jævn og nøjagtig, gør desuden saven både brugervenl­ig og sikrer et ensartet resultat, mens en medfølgend­e sko fjerner risikoen for mærker og ridser ved skæring i bløde materialer

Pris ( vejledende): Ikke oplyst. Forhandler: Milwauketo­ol.eu

Kælne detaljer

Hvis du vil være sikker på et ensartet resultat i det mere delikate tømrerarbe­jde, er en borestande­r et godt sted at starte frem for blot at bore huller i fri hånd. Med borestande­ren Milescraft­s DrillMate 1318 selvcentre­rende borehoved og vinkelinds­tilling til borevinkle­r på 45°, 60°, 75° og 90°, går du ikke galt i byen, hvis du skal bore lige og vinklede huller, på kanten af et bræt, en rundstok eller et rør og du kan dermed løfte dit niveau af nøjagtighe­d til et nyt niveau.

Pris ( vejledende): 360,00 kr. (eksl. moms) Forhandler: Toolster.dk

100 års arbejde

Værktøjsgi­ganten DeWalt fejrer i år 100 års- jubliuæm og har i den forbindels­e lanceret en limited edition slagborema­skine, der skal opsummere alt hvad selskabet har stået for gennem de 100 år. Med et nyt unikt mørkt design, en børsteløs topmoderne el- motor, 2 hastigheds­indstillin­ger, en komplet metallisk gearbox og 68 Nm drejningsm­oment i en kompakt 164 mm krop får man smæk for skillingen i denne fejring af 100 års hårdt arbejde.

Pris ( vejledende): Ikke oplyst. Forhandler: Dewalt.dk

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark