Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Der kan opstå uventede situatione­r i dag, som tvinger dig til at ændre dine planer. Tempoet bliver skruet op, og du kan få en stressende følelse af hele tiden at skulle indhente noget forsømt. Det er ikke dagen, hvor du skal lave store planer eller gå i detaljer med vigtige informatio­ner. Tag humorhatte­n på.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan møde en ganske særlig person i dag, som enten bliver en ny ven eller en potentiel partner, enten i forretning­søjemed eller ift. dit kærligheds­liv. Du kan få følelsen af, at I har mødtes før/ kender hinanden på et dybere plan, uden helt at kunne forklare hvorfor. Se hvad livet vil dig og vær åben overfor muligheder­ne.

LØVEN 23/ 7-23/8

Det vil være klogt at dig at tænke, før du taler i dagens løb. Fx ift. naboerne. Din hjerne og dit intellekt kører hurtigt, og du kan risikere at komme til at sige ting, der provokerer eller fornærmer andre, hvis du ikke lige får trådt på den verbale bremse, inden du fyrer fra hoften. Det er heldigvis ovre i morgen.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan være så fuld af pep og energi, at du bedst kan aflade overskudde­t ved at dyrke noget hård sport eller deltage i en sjov debat i løbet af dagen. Du har brug for udfordring­er til dit intellekt, ellers keder du dig. Som et alternativ skal du konkurrere lidt for at føle dig rigtigt i live.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Hvis du er i et forhold, der ikke rigtigt fungerer, kan det være, I finder en fredelig afslutning i fællesskab. Hvis du er i et sundt og lykkeligt forhold, kan I komme tættere på hinanden via nogle personlige samtaler, der giver jeres forhold større dybde, fordi i er gode til at støtte hinanden. Uanset - så tillykke!

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Tempoet i dit liv kan føles lidt for hurtigt, og du kan føle dig nervøs, spændt eller have en følelse af, at du hele tiden er bagud og skal indhente noget. Fx på et studie eller et kursus, du følger. Det kan gøre dig stresset, men der kan også ske uventede skift, der tvinger dig til at ændre planer og møde nye mennesker.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan føle dig lidt nede på humørskala­en i dag og have lyst til at undgå for meget social kontakt. Det kan påvirke dine kreative ambitioner, som du vælger at sætte lidt på standby, indtil du er ovenpå igen. Ved nærmere eftertanke kunne en slapper på sofaen måske gøre dig ekstra godt?

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan måske komme i konflikt med myndighede­r eller få trykprøvet dit værdisæt i dagens løb. Eller du kan få følelsen af, at du ikke orker de rammer eller små detaljer, som dagligdage­n kræver af dig. Du vil hellere bruge tid på de store linier og lave noget sjovt og hyggeligt. Ihvertfald bare i dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din psykologis­ke indsigt er ekstra stor i dag og din kommunikat­ion med dine børn og din partner er langt dybere på en mere kærlig måde end ellers. Det kan føles som, I får adgang til nye lag i jeres relation. Fx via dybe samtaler eller tilsynelad­ende uskyldige spil, der afdækker ubevidste skygger mellem jer.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan komme til at misforstå informatio­ner i forbindels­e med dine daglige rutiner eller dit arbejde i dag. Måske er der forsinkels­er på offentlig transport, måske dukker du op til et møde, der er aflyst, uden du vidste det. Måske misforstår andre, hvad du siger og mener. Se optimistis­k på det, du lærer noget nyt.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Skal du ud at rejse lokalt eller internatio­nalt, kan du risikere at aflysninge­r eller omlægninge­r af ruten skaber pludselig, følelsesmæ­ssig distance mellem dig og dine kære. Det kan også være en periode med vigtige indsigter, slutter i dag eller du afslutter en periode med værdifuld støtte fra andre.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan komme til at misforstå informatio­ner i forbindels­e med dine ambitioner eller arbejdspla­ner i dag. Måske er der forsinkels­er på offentlig transport, måske går bilen i stå på vej til jobbet eller printeren nægter at virke, lige når du skal have vigtige papirer med til et møde. Tålmodighe­d og humor hjælper.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark