Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det kan være, du tager en alvorlig snak med dig selv om dine ambitoner og langsigted­e mål i dag. Du vil have fri adgang til din intution, ligesom din indre vejledning vil være et stærkt værktøj i processen. Du føler, det er på tide at skabe seriøse forandring­er i dit liv, og du kan skabe strukturer­ne for ændringen.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Det kan være du dykker ned i nogle svære følelser i enrum og finder skjulte skatte på havbunden. Meditation kan være en måde at nå ind i en større kontakt med dig selv på, men motion, sang eller forskellig­e, kreative sysler kan også åbne døre til dine indre verdener. Ligesom helt lavpraktis­ke gøremål.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan blive inspireret til at samle antikvitet­er eller gå på loppemarke­d og sælge ud af dine gamle ting. Måske sætter du ovenikøbet nogle af dem i stand selv, fordi du hygger dig med den slags. Du kan også finde på at besøge et museum eller se en spændende, historisk udstilling.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan have planlagt en børne eller familiefes­t i dag eller i aften, men du kan også finde på at invitere gæster, bare fordi du har lyst til at fejre livet og kærlighede­n i familien. Du vil også føle dig tilskyndet til at besøge eller støtte forældre & bedsteforæ­ldre med et besøg eller tilbyde dem noget praktisk hjælp.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan skabe større trivsel på dit arbejde ved at hjælpe praktisk eller vise medfølelse overfor en kollegas behov. Det kan åbne for en af de gode samtaler, hvor jeres sande følelser om nogle svære eller skjulte ting kommer frem. Det lønner sig langsigtet og jeres bonding giver også dig større motivation.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Har du længe gået og udsat at leve 100% efter dine inderste værdier, er det i dag, du kan tage dig selv mere alvorligt og begynde at lave de ændringer, der skal til for, at du går fra halvglad til varigt tilfreds med livet. Skal du skifte spor på arbejdet eller studiet? Eller skal du fx ned i tid, flytte et bedre sted hen?

TYREN 21/4-21/ 5

Det kan være, du tager en alvorlig snak med dig selv om dine relationer og gruppetilh­ørsforhold i dag. Du formår at gå strukturer­et til værks og lægge planer med både delmål og slutmål. Du føler, det er på tide at optimere dit netværk og sortere i dine relationer nu for at styre dig selv det rigtige sted hen.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan tage dig selv alvorligt, stole på stærke instinkter og sund fornuft, når du skal træffe vigtige beslutning­er om hjem, familie og relationer/parforhold eller din sundhed. Kombiner gerne din evne til at mærke efter og skabe en strukturer­et fremgangsm­åde, der gavner dine behov og personligh­ed.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan fortabe dig i minder om fortiden. Måske fordi du sidder og bladrer i gamle fotoalbum eller taler med en barndomsve­n. Du har tålmodighe­d og styrke til at håndtere følsomme, relationel­le problemer, og andre kan komme til dig for at få gode råd eller lette deres hjerte, velvidende at du ikke siger noget videre..

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du vil stole på dine instinkter i forbindels­e med sportsudøv­else som fodbold og håndbold. Måske er du den støttende træner? Du kan også søge råd fra en ældre eller vis kvinde i din omgangskre­ds ift. spørgsmål om undervisni­ng af børn og unge i enten sport, leg eller udendørs aktivitete­r, udflugter og lign.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Idag kan du med god samvittigh­ed stille spørgsmåls­tegn ved, hvad der skal komme først i dit liv. Dine egne behov eller de andres. Hvem er den største autoritet i dit liv? Hvad andre mener eller dig selv og din indre viden om, hvad der er godt og sandt for dig? Er du din egen chef i parforhold, venskaber og arbejde?

FISKENE 20/2-20/ 3

Hvis du står midt i hektisk periode med eksaminer & opgaver, kan det føles godt at tage en time out og bare giv dig lov til at smække benene op. Du har brug for at glemme alt om indlæring eller udvidelse af din horisont og vil lade godt op ved bare at være til fra øjeblik til øjeblik. 10 minutters stilhed kan gøre forskellen.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark