Ekstra Bladet

COMEBACK I UNITED - NEDTUR

RØDT CHOK: - NEDTUR Manchester United tabte 1-2 til Fulham, som scorede i dommerens tillægstid

- MATHIAS BYBJERG JENSEN, BOLD

I går eftermidda­g dannede Old Trafford rammen om Premier League- opgøret mellem Manchester United og Fulham.

Her måtte førstnævnt­e klare sig uden en brandvarm Rasmus Højlund, der tidligere på ugen løb ind i en muskelskad­e.

Derfor var der ingen danskere at finde blandt de startende elleve, da Christian Eriksen endnu engang måtte tage til takke med en plads på bænken.

Herfra kunne han se sine holdkammer­ater komme i problemer i kampens indledning.

United- forsvaret havde flere gange svært med at lukke ned for Alex Iwobi, som var tæt på at sende Fulham i front ved flere forskellig­e lejlighede­r.

Hjemmehold­et begyndte dog stille og roligt at spille sig varme, og efter 26 minutters spil kom Alejandro Garnacho frem til en fin mulighed, da han modtog kuglen i feltet og afsluttede lige på Bernd Leno i Fulham- buret.

Herefter blev det til flere fine muligheder i begge ender af banen. Ind ville kuglen dog ikke, og første halvleg endte dermed uden scoringer.

Det var imidlertid et opsat Fulham- mandskab, der kom blæsende ud af starthulle­rne i anden halvleg.

Gæsterne formåede at spille sig frem til flere gode chancer, og efter 64 minutter gik den ikke længere for Manchester United.

En løs bold i feltet dumpede ned for fødderne af nigeriansk­e Calvin Bassey, der kanonerede sin første PL- scoring i kassen.

Fulham var dermed foran 1- 0, og det betød, at hjemmehold­et skulle frem over stepperne.

Erik ten Hags tropper havde dog umådeligt svært ved at spille sig frem til åbne muligheder og smed flere gange bolden væk.

Lidt håb

Kort før tid lykkedes det imidlertid hjemmehold­et med at få netmaskern­e til af blafre, da Bruno Fernandes sendte en afslutning afsted mod Bernd Leno, der kun kunne halvklare.

Returen landede lige foran Harry Maguire, der uden problemer kunne sende bolden i nettet til stor jubel for tilskuerne på Old Trafford.

Det lignede dermed en pointdelin­g mellem de to mandskaber, men dybt inde i dommerens tillægstid endte bolden hos Iwobi, der afsluttede et flot kontraangr­eb med at score bag en prisgivet André Onana.

Det endte derfor med et skuffende 1- 2- nederlag til Manchester United.

?? ??
 ?? FOTO: JASON CAIRNDUFF/ REUTERS/ RITZAU SCANPIX ?? Der var stor ærgrelse blandt spillerne i United- lejren.
 ?? FOTO: ANDREW YATES/ RITZAU SCANPIX ?? Slået i overtid
Christian Eriksen kan ikke følge med Fulhams Andreas Pereira.