Ekstra Bladet

Sådan fik vi hjælp

-

Smerter i skuldre, tommelfing­re og knæ

5-6 timers fysisk arbejde hver dag i 30 år. Christer har i sit mangeårige arbejde som gulvlægger og bygningsar­bejder oplevet, hvad de mange forskellig­e opgaver kan medføre. De sidste 10 år har han kæmpet med ledsmerter i skuldre, tommelfing­re og især i knæene. - For 2 år siden blev mine ledproblem­er så slemme, at jeg var nødt til at finde en løsning. En af mine venner foreslog Revadol. - Efter noget tid mærkede jeg effekten. Jeg havde aldrig troet, at løsningen på mine ledproblem­er ville komme fra rejeskalle­r.

Revadol hjalp mig tilbage efter cykeluheld

Selv om man er under 40, kan man godt få slidgigt. Det har Sussi måttet sande. Hun styrtede på sin mountainbi­ke for et par år siden og kom til skade med knæet. Knæet blev opereret, men voldte Sussi store problemer efterfølge­nde. - Jeg blev anbefalet at prøve Revadol til at lindre mine smerter og få bevægeligh­eden tilbage, fortæller Sussi. - Revadol har hjulpet mig rigtig meget. Jeg kan igen sidde på hug og ligge på knæ, når jeg arbejder i haven, eller når jeg leger med vores lille datter.

35 år gammel skade voldte mig besvær

- Jeg havde egentligt lært at leve med smerterne hen over årene. På trods af generne tænkte jeg, at der alligevel ikke var noget, man kunne gøre ved det, fortæller Søren, som havde været plaget af en 35 år gammel håndboldsk­ade. En snak med naboen blev afgørende, og Søren begyndte på Revadol. 14 dage efter var intet sket, men han valgte alligevel at fortsætte. - Det er jeg utroligt glad for, at jeg gjorde. Efter yderligere 3 uger var smerterne i mine led så godt som forsvundet. Jeg glemte simpelthen, at jeg havde ondt.

Jeg havde ondt i alle kroppens led

Sonja vågnede en morgen og havde ondt i alle kroppens led. Hun havde slidgigt, var beskeden fra hospitalet. Sonja var rigtig ked af situatione­n og håbede at undgå store behandling­er. Da hun fik anbefalet Revadol, skete der noget. - Allerede efter 14 dage mærkede jeg en lindring, og efter 3 måneder var jeg mig selv igen. Mine kolleger blev overrasket over, at jeg igen kunne bevæge mig så meget, som jeg kunne. - I dag kan jeg bruge fritiden på alt det, jeg nyder at lave, fortæller Sonja med et stort smil.

 ?? ?? Christer Ullmark
Christer Ullmark
 ?? ?? Sussi Thomsen
Sussi Thomsen
 ?? ?? Sonja Dall
Sonja Dall
 ?? ?? Søren Kristensen
Søren Kristensen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark