Ekstra Bladet

Kendisliv - nej tak!

-

Thomas Ring fortæller, at han efter ’ X Factor’ var til nogle rød løber- arrangemen­ter. Her fik han nærmest et klarsyn:

– Da kunne jeg mærke, at det ikke lige var mig. Det var ikke mig at være en offentlig person bare for at være en offentlig person – det havde jeg det svært med. At være en kendis.

– Men din karriere kunne vel være blevet større af det?

– Ja, men jeg havde ikke skabt lige så god musik. Det skal give mig kuldegysni­nger. For mig fjernede det fokus fra musikken. Så blev man eksempelvi­s bedt om at være med i ’ Zulu djævleræs’ eller Til middag hos’. Det kunne da være meget sjovt at stille op og dyrke det, men for mig fjernede det fokus.

– Jeg er bare ikke udadvendt nok til at give af mig selv og performe på den måde. Men jeg ærgrer mig ikke over, at jeg ikke gik ind i blitzlyset. Jeg er faktisk glad for, jeg ikke gjorde det. Jeg følte mig ikke tilpas i det. Det var grænseover­skridende for mig.

Kørt død i det

Thomas Ring, der var 29 år, da han deltog i ’ X Factor’, bor på Amager i en stor lejlighed, hvor han også har hjemmestud­ie, sammen med sin kæreste, Emilie, og deres søn på tre år.

– Jeg er glad, der hvor jeg er nu i mit liv, siger Thomas Ring, men:

– Jeg kunne godt have tænkt mig, at jeg var blevet ved dengang. Især at jeg omkring min anden plade havde bidt mig lidt mere fast. Det havde jeg nok håbet på. Jeg satsede aldrig på at blive ’den nye Rasmus Seebach’, for jeg ved godt, at min musik er noget andet. Men jeg havde måske været mere sulten, hvis jeg havde bidt mig fast dér.

– Jeg tror også, jeg var kørt lidt død i det. Men jeg kan godt forstå, hvorfor jeg ikke rigtig slog igennem. Det var ikke kommerciel­t nok. Jeg manglede det der kæmpehit på anden plade. Jeg er langt mere glad for det, jeg har lavet nu. Der er intet pres. Jeg skal ikke nå noget. Jeg skal ikke bevise noget, lyder det.

– Så du udgiver ikke musik for pengenes skyld?

– Nej, det gør jeg godt nok ikke. Når jeg vågner om morgenen, så er det første, jeg tænker på, sange, videoer eller at udtrykke mig. Jeg har fundet ud af, jo ældre jeg er blevet, at man skal gøre de ting, man gerne vil. Det lyder simpelt, men det er det, der gør, at man er inspireret. Og det var nok også grunden til, at jeg var væk i så lang tid. Der var et stykke tid, hvor jeg var lidt uinspirere­t.

Målet for ham nu, siger Thomas Ring, er at ramme folk. Han kommer i den forbindels­e til at tænke på sin gamle mentor i ’ X Factor’, Pernille Rosendahl.

– Hun sagde engang til mig, at man skal kun være musiker, hvis man ikke kan lade være.

– Det fandt jeg så ud af, at jeg ikke kunne. Lade være.

 ?? FOTO: PETER HOVE OLESEN/ RITZAU SCANPIX ?? – Hvis du vinder ’ X Factor’, så køb dig et hjemmestud­ie, og kom i gang – skab noget selv. Du skal selv føle, du shiner. Det følte jeg. Jeg tror, det var en fordel for mig, at jeg allerede under deltagelse­n vidste præcis, hvad jeg ville.
FOTO: PETER HOVE OLESEN/ RITZAU SCANPIX – Hvis du vinder ’ X Factor’, så køb dig et hjemmestud­ie, og kom i gang – skab noget selv. Du skal selv føle, du shiner. Det følte jeg. Jeg tror, det var en fordel for mig, at jeg allerede under deltagelse­n vidste præcis, hvad jeg ville.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark