Ekstra Bladet

FEM I FOKUS

-

Jeffrey Papa

Uforløst før pausen, men i begyndelse­n af anden halvleg var Jeffrey Papa en stor del af en farligere Hvidovre- offensiv. ❘ sidste sæson scorede han intet mindre end 19 mål i 22 kampe i U19- ligaen for Lyngby, og efter 67 minutter kunne den 19- årige offensivsp­iller så notere sig for sit første Superliga- mål, da han bragte Hvidovre foran 1- 0.

Isak Jensen

Udligninge­n til 1-1 lige før indskiftni­ngen var næsten det mindst imponerend­e for ❘sak Jensen. Den 20- årige kantspille­r var med afstand Viborgs bedste rent offensivt før pausen, og det fortsatte i anden halvleg. Han har en skarp indlægsfod, er driblestær­k og viste for anden gang i sæsonen, at han også afslutter ganske godt. Blev taget ud lige efter scoringen, hvilket ikke nødvendigv­is var et klogt valg af cheftræner Jakob Poulsen.

Jakob Bonde

Viborg- profilen var tilbage fra sin håndskade, og det kunne mærkes positivt. Den 30- årige midtbanesp­iller satte sit præg på en ellers kedelig første halvleg, men i sidste ende vil det brændte straffespa­rk også stå klart i hukommelse­n. Blev dog ikke så dyrt igen, hvilket han i høj grad kan takke ❘brahim Said for.

Ibrahim Said

Wauw for en udligning! Ham vil mange Hvidovre- fans have mareridt om. For bedst som de på Vestegnen var på vej til at fejre sæsonens første hjemmesejr, så tordnede indskifted­e ❘brahim Said kuglen i kassen fra distancen. □t godt indhop af nigerianer­en inden det også, og mon ikke at midtjydern­es redningsma­nd er blandt de 11 startende næste weekend.

Simon Makienok

Så var han der! ❘ sin tiende kamp for Hvidovre, gav Simon Makienoks garderhøje statur endelig pote. ❘ndtil det sene føringsmål var der egentlig ikke meget, som lykkedes for Makienok, men Per Frandsen gjorde klogt i at holde ham på banen. På hjørnespar­k slår mange ikke den tidligere Brøndby- angribers kvaliteter med hovedet, og det var altså også lige ved at blive et særdeles værdifuldt mål.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark