Ekstra Bladet

Keld og Hilda Heick sælger drømmehus

- FOTO: JONATHAN DAMSLUND PERNILLE CHRISTENSE­N

For seks år siden flyttede Keld og Hilda Heick ind i deres nybyggede drømmehus i Trørød i Nordsjælla­nd.

Og selvom de 181 kvadratmet­er var fremtidssi­krede for duoen og ægteparret, der blandt andet har installere­t elevator i deres villa, så er huset og haven alligevel blevet en for stor mundfuld for 78- årige Keld og Hilda, da fylder 78 år i maj.

Keld og Hilda Heick sælger deres villa.

– Vi kan ikke holde det hele, som vi gerne vil have det. Vi har simpelthen ikke kræfterne til det mere. Det må vi erkende, siger Keld Heick til Ekstra Bladet.

Parret turnerer stadig landet tyndt, og derfor er energien der ikke både til det og til at holde hus.

Nyt drømmehus

– Hilda har længe ønsket, at vi skulle videre til noget mindre, og nu er tiden inde. Vi bor i vores drømmehus, som vi begge er glade for, men det er ved at tage livet af os. Og om lidt bliver det forår, og så skal haven også holdes. Nej, tiden er inde nu til at komme videre, siger Keld Heick.

Sammen med Hilda har han allerede udset sig et ’sødt lille hus med en lille have’ i nærområdet, for at flytte i lejlighed er parret ikke klar til.

– Vi elsker jo at sætte os i haven med en kop kaffe eller et stykke smørrebrød. Det vil vi stadig kunne gøre, siger Keld Heick og fortæller, at købet af den nye perle er betinget af, at de får solgt deres nuværende hjem, der er sat til salg for 10,9 millioner kroner.

– Ejendomsmæ­gleren er optimist og siger, at det ikke bliver et problem. Så vi håber på, at vi kan flytte en gang i løbet af foråret.

I slutningen af 2023 sagdee Keld og Hilda, at de har sat dato på, hvornår de indstiller deres mere end 40 år lange karriere sammen.

– Vi har gjort vores pligt, og det har været sjovt og en kæmpe fornøjelse, men vi må se i øjnene, at det er slut i løbet af de næste par år, sagde Keld Heick i november til Ekstra Bladet og fortalte, at det er Hilda, der har truffet den svære beslutning.

– Hun har længe sagt, at når hun fylder 80 år, så er det slut. Det har jeg måttet acceptere, sagde Keld Heick, der ikke vil på landevejen uden fruen.

 ?? ?? Keld og Hilda Heick har allerede udset sig et nyt drømmehus.
Keld og Hilda Heick har allerede udset sig et nyt drømmehus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark