Ekstra Bladet

Vendte kampen efter skideballe

- – Hvad sagde han?

Nede 0- 2 ved pausen følte Hvidovre- træner Per Frandsen sig nok nødsaget til at gøre noget drastisk.

For kønt havde det ikke været i første halvleg.

Hvad end han fik sagt til sine spillere, så virkede det dog tydeligvis, da Hvidovre fik vendt det hele til en 4- 2sejr efter en fremragend­e anden halvleg.

Oprykkerne­s venstrebac­k Marc Nielsen løftede efter den vilde kamp sløret for, at det ikke var gået stille for sig i omklædning­srummet efter de første 45 minutter.

– Der blev talt med rigtig store ord i pausen, og det var godt for os, for vi fik det til at fungere.

– Det er lang tid siden, jeg har hørt Frandsen tale med så store ord.

– Jamen, hvad sagde han ikke. Han sagde, at det ikke var godt nok, og at vi var dårligere, at vi mistede alt, at der ikke var nogen, som gad tackle eller vinde andenbolde. Alt var under kritik, sagde 22- årige Nielsen efter Hvidovres bare anden sejr i sæsonen.

Da Per Frandsen selv blev spurgt ind til, om han talte med større ord i pausen end normalt, lød svaret:

– Det så sådan ud jo. Vi var i hvert fald som forvandlet i anden halvleg. Der var masser af plads at spille på, og vi lignede ikke os selv. Vi løb og gemte os lidt og lavede rollespil, som jeg kalder det, lød det fra Hvidovre- træneren.

Anden sejr i sæsonen

Oprykkerne har nærmest allerede det ene ben ude af Superligae­n, og ender det med nedrykning, vil 54- årige Frandsen have, at det sker med støvlerne på.

– Det ville være fuldstændi­g vanvittigt at ryge ud på den her måde her og ikke at gå ind og give alt, hvad vi havde. Og det må man så sige, vi gjorde i anden halvleg.

Den flotte comeback- sejr på 4- 2 var bare Hvidovres anden i sæsonen. Dermed har oprykkerne nu 11 point, og skal endnu en sæson i landets bedste række sikres, mangler de fortsat at hente ni point til netop Lyngby, som på tiendeplad­sen er lige over stregen.

 ?? FOTO: CLAUS BECH/ RITZAU SCANPIX ?? Lyngby havde helt styr på kampen i første halvleg, men så kollapsede de kongeblå fuldstændi­gt og lukkede fire mål ind i anden.
FOTO: CLAUS BECH/ RITZAU SCANPIX Lyngby havde helt styr på kampen i første halvleg, men så kollapsede de kongeblå fuldstændi­gt og lukkede fire mål ind i anden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark