Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du vil tage et af dine børn i forsvar i dag, fordi du observerer at han/ hun bliver domineret af de større børn. Det kan også være dit kæledyr har brug for ekstra omsorg, og du sammen med familien kan skabe et kærligt rum til det. Du kan bare ikke bære at se på nogen form for mistrivsel.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan finde på at gå helt dine egne veje i dag og lave om på din arbejdsryt­me for at få lidt tid for dig selv. Det kan være, du kan tage dig en hjemmarbej­dsdag eller kan komme ud af huset på jobbet, så du føler, du får lidt luft under vingerne. Giv så vidt muligt dig selv lov at være i nuet og ånde. Følg din egen rytme.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil nyde godt af at prøve nogt nyt eller ændre på dit hjemmemilj­ø eller dine rutiner. Det kan også være et godt tidspunkt til at ændre dårlige vaner og forlade/bryde ud af kedelige eller usunde relationer. Forhold dig fleksibel og åben ift. enhver ny mulighed, du får.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du vil nyde at lave et vision board over dine fremtidige karrierrep­laner og livsmål. Find gamle ugeblade og magasiner frem og klip de helt rigtige billeder ud, der hver dag vil minde dig om, hvilke drømmer du arbejder på at realisere. Det kan være en spændende optakt til at forny resten af 2024, se hvad der sker ..

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Skal du løse kreative opgaver som at skrive en præsentati­on, designe tøj, sko, smykker eller øve dig på en sang, du holder særligt meget af, er det den helt perfekte dag til at bruge din sans for harmoni og samklang. Meditation vil også appellere til dig ligesom clairvoyan­ce og tarotkort & andre okkulte ting.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Skal du øve dig på en koreografi, en danseserie eller en sang, vil du være helt på toppen i dag. Alle andre kreative aktivitete­r, hvor du bruger fantasien, hænderne eller sindet til at skabe noget vil også appellere til dig. Din medfølelse og din indlevelse­sevne er stærk, ligesom din kollektive bevidsthed.

TYREN 21/4-21/ 5

Indlevelse, tillid og loyalitet vil være i fokus hos dig i løbet af dagen, når du interagere­r med dine egne og andres børn, familie eller sportsmakk­ere. Du har nemt ved at stille ind på børns følelser og stemninger og vise forståelse for deres situation, og det skaber et godt flow i jeres kontakt og dialog.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan åbne for større nærhed og forbundeth­ed med din partner ved at vise medfølelse overfor hans/hendes behov. Istedet for diskussion eller skænderi kan der komme sande følelser på bordet om svære situatione­r, I ikke har fået håndteret. Godt for jeres intimitet at gå ind i foråret med.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Har du kunstneris­ke og kreative projekter stående på din to do liste eller ønskeliste, så kan det være i dag, du bliver inspireret til at komme i gang med dem. Din sensitivit­et og sans for det kreative er større end ellers, og du vil føle dig meget inspireret til at gennemføre kreative projekter.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Medfølelse, tillid og loyalitet vil være i fokus hos dig i løbet af dagen, når du interagere­r med venner, familie eller kolleger. Du har nemt ved at stille ind på andres følelser og stemninger og vise forståelse for deres situation, og det skaber åbenhed og tillid mellem jer. Husk også at mærke dine egne behov.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil kunne overraske andre i dag ved at kunne mærke deres følelser eller læse deres tanker. Det vil kunne hjælpe dem i din omgangskre­ds, der har en øvdag, for de vil føle sig tiltrængt set og hørt og forstået. Bare dit nærvær, gør dem godt og skaber healende energi. Du er lidt mystisk og særligt tiltrækken­de.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan svinge mellem at føle dig meget empatisk overfor andre og have lyst til at støtte dem, som ikke er så stærke som du selv eller som ikke har så meget. Det kan få dig på barrikader­ne ift. at tale deres sag. Vær blot opmærksom på, at gøre det på en velovervej­et, indlevende og konstrukti­v måde.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark