Ekstra Bladet

BJERRINGBR­O YDMYGET

GIGANTISK RØVFULD: BSH tabte stort til Flensburg- Handewitt i den sidste gruppekamp i European League. Skjern vandt sin gruppe

-

Bjerringbr­o- Silkeborg ( BSH) fik sig en håndboldle­ktion i den sidste gruppekamp i European League hjemme mod FlensburgH­andewitt.

Den tyske bundesliga­klub vandt med cifrene 4526 over BSH, og der var aldrig spænding om udfaldet i en ensidig anden halvleg.

Dermed tog Flensburg førsteplad­sen i gruppen og går nu direkte videre til kvartfinal­en i den europæiske turnering.

BSH havde en teoretisk mulighed for at tage førsteplad­sen, men det havde krævet en storsejr over Flensburg tirsdag aften.

Det var aldrig tæt på at ske, men BSH tog andenplads­en, der giver adgang til det, der kan betragtes som ottendedel­sfinaler.

I første halvleg var BSH godt med i kampen og foran flere gange, men inden pausen tog Flensburg teten med 19- 17.

Der var klassefors­kel i anden halvleg, hvor Flensburg skruede gevaldigt op for tempoet og scoringern­e.

Nicolej Krickaus tropper endte med at køre BSH over i anden halvleg, og det endte med en overlegen tysk sejr.

Topscorere for Flensburg blev fløjen Emil Jakobsen og bagspiller­en Lasse Møller med hver ni mål. Desuden bidrog stregspill­eren Lukas Jørgensen med seks mål.

Hos hjemmehold­et scorede Ludvig Hallbäck også ni mål, mens Nikolaj Øris Nielsen fandt vej til nettet fem gange. Kampen var flyttet fra Silkeborg til Aarhus, hvor der dukkede 4382 tilskuere op.

Flensburg, der også gjorde brug af Kevin Møller, Simon Pytlick, Mads Mensah og Johan Hansen, går videre til kvartfinal­en som etter i gruppen.

Mens BSH ikke lykkedes med at tage førsteplad­sen, så havde Skjern mere succes på den front.

Skjern vandt sin sidste kamp 29- 24 ude over Gorenje og tog førsteplad­sen i sin gruppe og en direkte plads i kvartfinal­en.

?? FOTO: CLAUS FISKER/ RITZAU SCANPIX ?? Håndboldle­ktion
Lauge og co. fik en regulær røvfuld tirsdag aften.