Ekstra Bladet

’JEG KUNNE BO I ET TELT’

LIGEGLAD: David Nielsen mener, at det er ligegyldig­t, om han flytter eller ej – og så sætter han også ord på udfordring­en som ny Lyngby- træner

- DANIEL BAK MATIAS GRØNBORG, BOLD

David Nielsen er tilbage i Lyngby Boldklub.

Den karismatis­ke træner har fået en aftale for resten af sæsonen, efter at klubben sagde farvel til Magne Hoseth i fredags.

Onsdag var David Nielsen til rådighed for den skrevne presse, og her blev træneren spurgt ind til, om han flytter mod Lyngby grundet jobbet.

– Det er jo ligegyldig­t. Hvad betyder det?

– Jeg har flyttet 36 gange i mit liv, og jeg er 47 år gammel. Jeg kan bo i et telt, og det er fuldstændi­g ligegyldig­t, om jeg bor det ene eller det andet sted.

– Det er sådan, det er i vores familie, og desværre trives jeg også med det. Det er bare sådan, det er, siger David Nielsen.

Inden Magne Hoseth ansættelse var Freyr Alexanders­son at finde i klubben som cheftræner, og islændinge­n var kendt for power- fodbold i Lyngby.

Det blev nogenlunde det samme, man kommer til at se fra David Nielsen.

– Freyr og jeg er lidt fra den samme skole, i forhold til hvordan vi spiller fodbold og bygger mentalitet, så der kommer ikke de store ændringer.

– Der er sket rigeligt med ændringer til, at jeg skal til at prøve at lave et Picassomal­eri ud af det her fodboldhol­d. Det er ikke det, som det handler om, lyder det fra David Nielsen.

12 kraftpræst­ationer

Efter tre nederlag i streg i foråret ligger Lyngby kun et point over nedrykning­sstregen, og David Nielsen er derfor kommet ind som en brandslukk­er.

Den nye Lyngby- cheftræner vil dog ikke bruge alt for mange kræfter på at tale om overlevels­e.

– Vi skal gøre alt, hvad vi kan. Der er mange, mange kampe endnu, og det handler om at være dygtig nok. Jeg arbejder ikke på en måde, hvor man hele tiden snakker om overlevels­e og resultater.

– Det handler om præstation­er, og vi arbejder med det, der sker på træningsba­nen. Vi arbejder med at reparere holdet fra kamp til kamp, og så skal vi lave 12 kraftpræst­ationer af nogle fodboldkam­pe, siger David Nielsen.

David Nielsen var cheftræner i Lyngby mellem 2015 og 2017, inden han blev ansat af AGF. Lyngby vandt bronzemeda­ljer, mens træneren var at finde i klubben.

Der er mange, mange kampe endnu, og det handler om at være dygtig nok

 ?? ??
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Træneren har fået en aftale med Lyngby Boldklub for resten af sæsonen.
FOTO: JENS DRESLING Træneren har fået en aftale med Lyngby Boldklub for resten af sæsonen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark