Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Din kreativite­t kan antage nye højder eller bevæge sig ind i nye dimensione­r, hvis du fx udtrykker dig ved at male, tegne eller skrive. Du får pludselige glimt af inspiratio­n fra kvinder omkring dig. Eller fra historier, du hører i dagens løb. Det kan fx komme fra et nyt, spontant venskab men også fra et eksisteren­de.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Dagen kan være præget af et behov for at din famile lukker sig om sig selv og give anledning til at hele familien passer på sig selv og hinanden ved blot at hygge sig indendøre og være ekstra opmærksomm­e på at spise sundt eller sende kærlige hilsner til familiens ældre.

LØVEN 23/ 7-23/8

Din intuition vil være stærkere end normalt og kan hjælpe dig med at tage hurtige beslutning­er eller vælge retning i dine daglige rutiner. Du er nysgerrig og opfindsom og vil følge dine instinkter, så du får mest muligt ud af enhver mulighed, der opstår på din vej. Vær åben og grib enhver chance for at improviser­e.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Det er en god dag til at prøve noget nyt derhjemme eller i dit privatliv. Måske trænger du til at få malet stuen eller udskifte nogle møbler på kontoret? Måske har du en dårlig vane, du gerne vil af med? Så er det nu, du griber fat om nældens rod og kommer i gang med et sundt alternativ. Det vil føles rigtig godt.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag er et godt tidspunkt til at finde originale måder at gøre ting på, fordi du er nysgerrig og opfindsom ift. dine ambitioner. Du kan få intuitive glimt af indsigt, som løser problemer, du har, på et øjeblik eller meget hurtigere, end du forventede. Du kan også falde over vigtig info til et projekt, du er i gang med.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil prioritere at have tid til projekter, der kræver din fulde opmærksomh­ed i rolige omgivelser.Du tænker mere klart end du plejer og får desuden intutitive glimt, der hjælper dig med at løse problemer. som har irriteret dit tandkøb i lang tid. Brug også gerne naturen til at finde inspiratio­n, ro og tid til eftertanke.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan have behov for at være i fred for naboer, søskende eller at skulle i Netto, Brugsen o.lign. for at handle i dit lokalområd­e. Du vil have det bedre med at være i dit eget selskab og finde ro derhjemme eller i et rum med en lukket dør. Du kan også være sart overfor andres stemninger og ordvalg.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Arbejder du med børn og unge, kan du finde på at lave en spontan udflugt til et sjovt og anderledes sted. Ungerne vil elske det, for det er ikke sådan noget med et museum eller en udflugt, der er hægtet op på noget bestemt fagligt. Det kan godt være noget videnskabe­ligt, men ligeså godt noget vildt mystisk.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan savne lidt fornyelse eller spænding i dit kærligheds­liv/samliv. Fx kan du gå og tænke lidt over, om dit/jeres sexliv ikke kune peppes lidt op eller bare trænge til lidt afveksling. Men det kunne ogsåvære måden, I kommuniker­er sammen på, der skal fornyes lidt. Føler i jer hver især set og værdsat til daglig?

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Skal der nye boller på suppen i dit uddannelse­sliv? Måske du har set dig lun på et spændende kursus eller en workshop, som opgraderer dine faglige eller personlige kompetence­r? Eller du går hele vejen med en længerevar­ende uddannelse, fordi du vil skifte spor til et job, der er meget mere dig??

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Dagen i dag kan gjve anledning til stimuleren­de møder og spændende begivenhed­er. Du har ikke så mange hæmninger, som du plejer og er derfor mere åben overfor forandring i dit liv og kan finde på at opsøge det aktivt. Du kan fx opsøge nye netværk, der fremmer din karrierre eller faglige intersser.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan være ekstra opmærksom på hygiejne og smitterisi­ko i dag men også bare helt generelt være lidt pernitten eller følsom overfor alt, hvad du spiser eller indånder. Hvis du ikke har fri eller weekend, så tag gerne en hjemmearbe­jdsdag, hvis du har mulighed for det og få ro på. Gør alt i dit eget tempo ..

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark