Ekstra Bladet

FEM I FOKUS

-

Alexander Lind

3F Superliga- topscorere­n havde det hele - bare uden at score. Og netop score skulle han have gjort, da han med ti minutter igen sparkede en stor mulighed over mål. Alexander Lind var dog skarp med ryggen mod mål, hvor han adskillige gange vendte rundt på sin direkte modstander. Lind var Silkeborg ❘F’s klare lyspunkt.

Mikkel Duelund

Nej, nej, nej, hvor er det dog en skam. Mikkel Duelund havde fundet sin vej til startellev­eren i dag, men måtte lade sig udskifte efter 35 minutter med det, der lignede en skade i hoften. Det var ikke prangende, hvad Duelund leverede på banen, men hvor er det dog ærgerligt, at han måtte forlade banen før tid.

Patrick Mortensen

Det var ikke meget, AGF- anføreren fik at arbejde med. Derfor skulle der løbes mange defensive meter, og her var Patrick Mortensen som altid garant for den ekstra indsats. Meget, meget få berøringer blev det til, men de tre point blev kæmpet hjem efter en flot arbejdsind­sats.

Mads Larsen

Han fik sin første Superliga- start, men han lykkedes aldrig for alvor med at sætte sit præg på kampen, hvorfor han også blev taget ud efter 58 minutter. Han deltog enkelte gange i nogle fine kombinatio­ner, men det blev ikke for alvor til mere end det.

Jesper Hansen

38- årige Jesper Hansen var tilbage i buret for AGF. Og hverken alderen eller manglen på kampform kunne ses. Jesper Hansen diskede op med flere flotte redninger, og så var han skarp i sine sweeper- indgreb. Uwe Rösler kan sove sødt med tanken om, at han har Hansen som andetvalg.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark