Ekstra Bladet

OB VINDER BUNDGYSER

FOR DÅRLIGT: For første gang i 2024 måtte Vejle gå tomhændet fra banen efter en Superliga- kamp. 0-1- nederlaget til OB efterlod oprykkerne dybt skuffede over egen indsats

- MADS HAUGAARD, BOLD

Det var et lavpunkt indtil nu i den her sæson. Vi er ikke gode nok på bolden, og vi ligner et hold, der spiller for os selv

I ni kampe i indeværend­e sæson har Vejle tabt med et enkelt mål. Oprykkerne har med andre ord været lige ved og næsten i de fleste kampe.

Men nederlaget til OB skiller sig alligevel ud.

For det var, ifølge Vejletræne­r Ivan Prelec, nemlig den dårligste præstation hidtil i årets sæson.

– Det var med længder vores værste kamp i hele den her Superliga- sæson. OB spillede som et Superliga- hold, der gerne ville overleve, og det gjorde vi ikke. Vi er skuffede, og vi ønsker aldrig at tabe en kamp, som vi gjorde i dag, siger Prelec til Bold og de øvrige skrevne medier.

Den kroatiske træner understreg­er dog, at det kan være okay at tabe, hvis man efterlader alt på banen. Men det var ikke tilfældet imod OB.

– Det er altid skidt at tabe, men det kan være mere acceptabel­t at tabe. Det var det ikke i dag, for så skulle vi have gjort det på en helt anden måde. De var klart bedre end os, og vi var ikke en gang tæt på.

Prelec tager ansvaret

Kampen kunne dog have endt anderledes, hvis Vejle havde scoret efter fem minutter, hvor OB’s keeper Viljar Myhra hev en fantomredn­ing frem på stregen. Sådan gik det ikke, og den efterfølge­nde reaktion var ikke god nok, understreg­er Vejle- træneren.

– Vi er ikke på det rette niveau i dag, og det er jeg selvfølgel­ig ansvarlig for. I alle aspekter var de bedre end os. Vi spillede for hektisk og mistede fuldstændi­g selvtillid­en i begge ender af banen.

– Jeg håber, at det er den eneste kamp, at vi leverer sådan en indsats. Vi skal virkelig lære af den her kamp og forstå, at hvis vi spiller sådan her, så kan vi ikke være med.

Prelec bakkes op af Vejleprofi­len Oliver Provstgaar­d, der også revser sit mandskabs præstation.

– Det var et lavpunkt indtil nu i den her sæson. Vi er ikke gode nok på bolden, og vi ligner et hold, der spiller for os selv. Vi giver os ikke 100 procent i duellerne, og vi er efter i alle aspekter.

– OB er meget overlegen i store dele af kampen, og så bliver det også et psykoloigi­sk spil inde på banen, hvor vi ikke var gode nok i dag.

Vejle skal på en svær opgave, når de i grundspill­ets sidste kamp skal en tur til Herning og møde FC Midtjyllan­d.

 ?? FOTO: CLAUS FISKER ?? OBs Mads Fenger stod for kampens eneste mål, da han fik bolden forbi Nathan Trott i Vejle- målet.
FOTO: CLAUS FISKER OBs Mads Fenger stod for kampens eneste mål, da han fik bolden forbi Nathan Trott i Vejle- målet.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark