Ekstra Bladet

JUBLER OVER WOZNIACKI

IKKE SET I MANDS MINDE: Det er meget længe siden, at Michael Mortensen har set Caroline Wozniacki spille med den glæde, som hun viser i øjeblikket

- LASSE CLAES

Farvel og tak til Angelique Kerber.

Tennisstje­rnen fra Tyskland blev natten til i går dansk tid blæst ud af Indian Wells i Californie­n af Caroline Wozniacki.

Den 33- årige dansker knuste sin modstander i to sæt med de overlegne cifre 6- 4, 6- 2.

Præstation­en betød, at Michael Mortensen sendte mange rosende ord i retning af Caroline Wozniacki, da Ekstra Bladet fangede ham over telefonen.

Stort overblik

– Jeg synes, at vi ser en Caroline, der hviler i sig selv og spiller på et vanvittigt højt niveau.

– Hun spiller med stort overblik og har et formål med hvert eneste slag, hun slår. Hun spiller med en autoritet og en spilleglæd­e, som jeg ikke har set fra hende i mands minde, sagde tenniseksp­erten og fortsatte:

– Hun er et rigtig godt sted. Jeg synes, at når hun rammer sit højeste niveau, som hun gør i øjeblikket, så spiller hun lige ge så så godt, godt, som da hun var nummer et i verden. Til tider spiller hun faktisk bedre.

Har bestemt en chance

– Hun spiller hurtigere og er mere risikovill­ig. Hun ved også, at hun skal økonomiser­e med sin fysik, så det er relativt korte dueller. Jeg nyder hver kamp, jeg ser med Caroline ved Indian Wells. Det er meget opmuntrend­e.

Den imponerend­e sejr over over Angelique Angelique Kerber Kerber gør,gør, at Caroline Wozniacki er klar til kvartfinal­en ved Indian Wells, som er en WTA 1000- turnering.

Og det bliver med verdens bedste kvindelige spiller på den anden side af nettet i den vestlige del af USA.

– Nu skal hun møde Iga Swiatek, som hun har mødt en gang tidligere og tabt til, men hun har bestemt en chance. Hvis hun spiller aggressivt og varieret samt med med risiko, så kan hun godt komme op i hovedet på Swiatek, som der hviler et kæmpestort pres på, fordi hun er nummer et i verden og skal vinde kampen på papiret.

– Som Caroline har spillet turneringe­n igennem, så har hun kvaliteter­ne til at vinde. Det ved hun også godt. Der venter en kamp, hvor Iga Swiatek godt kan blive presset, selvom hun selvfølgel­ig er favorit på papiret.

Som Caroline har spillet turneringe­n igennem, så har hun kvaliteter­ne til at vinde

 ?? FOTO: JOHN G. MABANGLO/ RITZAU SCANPIX ?? Verdens bedste tennisspil­ler venter Wozniacki i kvartfinal­en.
FOTO: JOHN G. MABANGLO/ RITZAU SCANPIX Verdens bedste tennisspil­ler venter Wozniacki i kvartfinal­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark