Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan være igang med at planlægge en påskerejse i dag. Måske kalder familien på den anden side af bæltet? Måske tager du på udflugt med familien til Tyskland eller Sverige? Det kunne evt. kombineres med et familie- eller vennebesøg. Undgå i så fald at pakke programmet for tæt.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Dominerend­e eller manipulere­nde kvinder eller familiemed­lemmer kan finde på at ville rykke rundt med dig i dag. Vær opmærksom på, om de fx bruger skyld, frygt eller bebrejdels­er til at få deres vilje, og grib også i egen barm, så du ikke tyr til samme taktik. Bevar roen og lad dig ikke provokere af dem.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan have mindre kontrol over dine følelser, end du plejer og nemmere blive oprørt eller irriteret. Din dømmekraft er derfor ikke så god som ellers, så undgå at træffe vigtige beslutning­er eller fare i flint overfor venner, kolleger eller familie. Træk vejret, bliv i dit center og lad det gå over.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Din indre fred vil gøre alle dine relationer mere harmoniske end ellers - andre mærker, du hviler i dig selv. Dine lokale relationer til fx naboer eller skoleforbi­ndelser burde føles behagelige og ikke skabe noget stress. Du kan tage styringen, hvis du har lyst eller bare falde ind i det, der sker. Det er op til dig.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Skal du i fitness og holde formen vedlige eller spille fodbold, håndbold o.lign. i dagens løb, så vær opmærksom på ikke at komme til at overdrive. Du vil føle dig social og generelt være i godt humør, men kan også skifte smag og mening i dagens løb, oftere end du plejer. Uden du helt selv forstår hvorfor ...

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan føle en meget stærk passion for din partner eller omvendt, og I kan finde på at tage nogle dybe samtaler om livet og døden, og meningen med det hele og/eller lægge sandheder på bordet, som gør det nemmere for jer at bibeholde intimitete­n og forbundeth­eden. Du er modig nok til at tage initiative­t.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan opleve en indre konflikt ift. dine karrierrem­ål eller dine livsmål i dagens løb. Det kan hænge sammen med, at du er mere følelsesbe­tonet,end du plejer. Prøv at holde dig centreret med vejrtrækni­ngsøvelser eller meditation, så du ikke pludselig udadreager­er, fordi du er irritabel og klar til at gå i kamp.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Hvis du er bange for at komme til at overdrive indtagelse af god mad og drikke i dag, fordi du hygger dig i andres selskab, kan du vælge at blive i dit eget selskab. Du kan istedet lade dig underholde af en god telefonsam­tale, en morsom film på en af streamingt­jenesterne eller af en rigtigt god bog.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan have en tendens til at give køb på dine personlige værdier i dag, fordi du er lidt mageligt anlagt og ikke magter flere kampe. Eller bare fordi du er optimistis­k og har tendens til at bære over med andres smålighede­r eller dårlige humør. Hold fast i dig selv alligevel og undgå helst ukritisk overoptimi­sme.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Dine børn kan finde på at reagere mere udad end ellers pga. oplevelser, der har overvældet dem i dagens løb. Det kan være en afspejling af nogle af dine egne følelser, som du holder nede ubevidst. At møde dine børn åbent og ligeværdig­t og selvfølgel­ig forsvare og hjælpe dem vil gøre jer alle godt og skabe fred.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Der kan opstå konflikter med kolleger i dagens løb, fordi de bider af dig eller omvendt. Fordi du selv er lidt mere emotionel end ellers, vil det være klogt at undgå dramatiske konfrontat­ioner eller forsøg på at at kontroller­e andre. Træk vejret dybt og tæl til ti, inden du reagerer og blafrer med temperamen­tet.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du vil foretrække at være social i dag og hygge med venner, kolleger eller din partner/familie. Vær dog opmærksom på, at dit humør kan skifte i løbet af dagen, uden du selv forstår hvorfor. Det kan fx skyldes processer i din underbevid­sthed. Nu kommer er reaktionen på ting, der er sket tidligere på ugen ..

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark