Ekstra Bladet

Må holde tand for tunge

-

Den royale forlovelse er ikke den eneste hemmelighe­d, Mette Rosgaard har måttet holde på for offentligh­eden.

Mens programmet kører, kan hun nemlig ikke afsløre, hvordan det går hende og de andre deltagere i ’ Alene i vildmarken’.

Hun vil dog gerne fortælle om sin beslutning om at melde sig til, som blev taget efter i flere år at have fulgt programmet med interesse.

Mette Rosgaard har i ti år været buejæger i sin fritid, og derfor slog hun til, da programmet åbnede for, at deltagerne må jage vildt samt medbringe personlige redskaber, der kan hjælpe dem i kampen for at overleve både natur og ensomhed.

Stærk oplevelse

– Det var meget naturligt, da jeg så i år, at der var buejagt med.

– Så var der slet ikke noget at være i tvivl om. Så tænkte jeg, nu er det sgu nu, siger hun og tilføjer med et grin: – Jeg plagede dem faktisk om at tage mig med, lad mig sige det sådan.

Selvom hun endnu ikke kan afsløre, hvor lang tid hun holder i kampen om titlen som vinder af sæson otte, fortæller hun, at hun tager en stærk oplevelse med hjem.

– Mit bånd til naturen var stærkt, før jeg tog derud. Men den er da klart blevet stærkere, fordi der sker jo noget, når man tilbringer flere dage på den der måde i så tæt kontakt med naturen. Jeg synes næsten, at der var sådan lidt et tomrum, da jeg kom hjem. Det er ikke, fordi jeg ikke synes, at det er fedt at være hjemme. Men jeg kunne bare virkelig godt lide at være derude, og jeg tror bare, det for alvor går op for mig, hvad det er, naturen har at byde på i en verden som vores i dag, siger Mette Rosgaard.

’Alene i vildmarken’ kan ses hver torsdag på DR1 og på DR TV

 ?? FOTO: JEPPE SØGAARD/ UNITED ?? I ti år har Mette været buejæger i sin fritid.
FOTO: JEPPE SØGAARD/ UNITED I ti år har Mette været buejæger i sin fritid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark