Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan føle dig optimistis­k og næsten lidt overmodig i dagens løb. Når du mærker overmodet, kan du prøve bevidst at undgå at love for meget eller kaste dig ud i for meget på en gang. Vær også omhyggelig med begrænse fristende god mad, drikke. Fx hvis du er til påskehygge på dit studie eller dit arbejde.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har nemmere end sædvanligt ved at skabe positiv kontakt med andre. det kan skaffe dig nye kontakter i dit netværk eller gøre det muligt at skabe en dybere forbindels­e med dem, du holder af gennem samtale. Du hviler godt i dig selv og har nemt ved skabe en god stemning.

LØVEN 23/ 7-23/8

Dit humør er overordnee­t positivt men kan også svinge lidt i dag. Der kan opstå lidt udbrud fra venner og familie eller kolleger i dagens løb, som sætter gang i nogle samtaler. Det renser luften for jer alle. Det kan være stressende for dig og dem, men det bringer jeres relation ind i en ny og bedre ro, når samtalen er åben.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan finde på at opsøge gode naboers selskab for at slippe for kedsomhed elller opgaver med lokal shopping. Derfor vil du sandsynlig­vis modigt, venligt og direkte gøre oprør mod enhver, der prøver at begrænse dig eller tvinge dig til at gøre et eller andet på deres vilkår. Din lunte kan godt være kort ... så ro på!

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan føle dig lidt rastløs, som du har for meget ophobet fysisk enom ergi i kroppen. UIstedet for at blive irritabel og komme i diskussion­er med andre, vil det gøre dig godt at komme ud i den friske luft og gå en tur, cykle eller gøre noget andet fysisk. Det booster de hormoner, der giver dig ro i kroppen.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil enten have en super harmonisk og hyggelig søndag sammen med din partner eller gode venner, hvor I bare slapper helt af og er lidt sociale og ekstra opmærksomm­e på hinanden. Eller du kan være utålmodig, krakilsk og have nemt ved at blive irriteret over småting. Klap lige hesten, hvis det sker.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan have lidt for store ambitioner for din faglige udfoldelse eller være urealistis­k ift. hvad du egentlig kan levere. Det kan skyldes, at du rigtigt gerne vil en hel masse mere, end du egentlig kan gennemføre. Øv dig i at se realistisk på, hvad du egentlig kan nå på en dag eller hvad du reelt formår på langt sigt.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du vil foretrække at være social i dag og hygge med venner, kolleger eller din partner/familie. Vær dog opmærksom på, at dit humør kan skifte i løbet af dagen, uden du selv forstår hvorfor. Det kan fx skyldes processer i din underbevid­sthed, der nu giver en reaktion på ting, der er sket tidligere på ugen ..

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan være lidt for optimistis­k ift. hvor meget, du påtager dig. Fx fordi du lover for meget af godt hjerte, men må erkende, at du ikke kan nå at fuldføre. Det kan opstå, fordi du er for hjælpsom og ikke sætter grænser for, hvad der er dit ansvar og hvad der er de andres ansvar. Øv dig i at skelne mere, før du siger ja.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan blive udsat for følelsesmæ­ssige udbrud fra venner eller familie, som kræver ekstra tålmodighe­d og følsomhed. Dit naturlige instinkt vil være at løbe fra enhver følelsesmæ­ssigt krævende situation. Du kan også have en tendens til selv at lange ud efter andre, hvilket kan eksalere ethvert drama.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan være lidt impulsiv eller dit humør kan svinge fra det ene øjeblik til det andet. Du har behov for ekstra stimulerin­g og spænding og vil sandsynlig­vis gøre oprør rutiner og andet, der binder eller begrænser dig eller tvinger dig til at gøre ting, du ikke har lyst til. Hold øje med dine overspring­shandlinge­r ..

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan have svært ved at finde ro og din rastløshed kan få dig til at rydde op og smide udderhjemm­e i kælderen, garagen eller haven. Du kan også finde ro ved at lede efter ting i skjulte gemmer på loftet. Undervejs kan du nemt blive afledt og således ende med at have mange projekter kørende samtidig.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark