Ekstra Bladet

Den bedste af de kendte

-

Mike Tyson er ikke den eneste kendis, der gør sig i branchen. JayZ, Cynthia Nixon ( Miranda fra ’ Sex and the City’), Seth Rogen, Carlos Santana og den tidligere speaker i Repræsenta­nternes Hus John Boehner er gået samme vej og har involveret sig i branchen på en eller anden måde.

Ifølge Headset, en datavirkso­mhed, der specialise­rer sig i netop cannabisbr­anchen, er ni af de 30 bedst sælgende cannabisvi­rksomheder i Californie­n – USA’s ubestridt største marked – såkaldte kendisvirk­somheder. Og de har så godt som alle sammen samme udfordring.

– Dit navn vil nok få nogle til at prøve det én gang. Men kvaliteten af produktet er det, der får folk til at komme tilbage, siger Mitchell Laferla, der er talsmand for virksomhed­en, ikke videre overrasken­de i et andet interview med New York Times.

Og derfor har kendissern­e svært ved at bide sig fast. For de synes at have satset det hele på kendisfakt­oren – fremfor produktern­es egentlige kvalitet.

Har penge i ryggen

Dog ikke Mike Tyson.

– Tysons succes skyldes hans egen involverin­g i forholdet til kunderne og firmaet, den aggressive udvidelse til markeder som New York og Maryland samt naturligvi­s produktets kvalitet, siger Laferla.

Som i bokseringe­n er Tyson aggressiv på cannabisma­rkedet. Han dyrker det i Hudson Valley nord for New York City og har tunge investorer i ryggen, eksempelvi­s Abby Rockefelle­r, der, som navnet antyder, er en del af Rockefelle­r- klanen. Og det hjælper naturligvi­s at have penge i ryggen.

Og så har han drømme om at få banket en temapark op. Et sted, hvor det ikke handler om, at unge kommer for at ryge sig skæve, men hvor sundhed og wellness er i højsædet. Og der er mulighed for både at bo på luksushote­l og campere.

 ?? FOTO: ADRIENNE GRUNWALD/ RITZAU SCANPIX ?? Her er Tyson i selskab med fans i december 2023 i forbindels­e med lanceringe­n af sit brand i New York.
FOTO: ADRIENNE GRUNWALD/ RITZAU SCANPIX Her er Tyson i selskab med fans i december 2023 i forbindels­e med lanceringe­n af sit brand i New York.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark