Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

-

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Der er kærlighed og flirt i luften i dag og gode muligheder for, at du pludselig møder en lækker m/k, som du vil blive fascineret og tiltrukket af. Også seksuelt. Eller du vil opleve nye, overrasken­de sider af din nuværende partner, som helt tager pusten fra dig og sætter kolorit på livet. Alt kan ske på et splitsekun­d.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Dit omdømme kan få et positivt løft i dagens løb, og det kan sætte skub i din karrierre. Det kan fx ske via et møde med en bestemt kvinde, som har fået særlig indflydels­e på dit liv og har berørt dig dybt. Det kan næsten føles som en længe ventet udvidelse af dit verdensbil­lede, at I har mødt hinanden.

LØVEN 23/ 7-23/8

Din hjælpsomhe­d er særligt stor i dag og du vil helt intuitivt søge at hjælpe andre med alt fra små praktiske ting i trafikken og supermarke­det til at hjælpe børn eller voksne med at lære noget nyt og se verden mere positivt, end de gjorde dagen før. Din bonus er, at du selv bliver både klogere og gladere.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du er meget åben overfor forandring­er i din måde at leve dit liv på og kan blive inspireret til at gå nye, kreative veje. Det kan fx ske i forbindels­e med, at du møder et menneske, som repræsente­rer et forfrisken­de og fornyende syn på tingene eller provokerer dig til at komme videre.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan finde på at indføre IT-forbud i nogle dage eller en uge derhjemme for at skabe mere nærvær og opmærksomh­ed imellem jer i familien. Det vil skabe protester først, men så bliver det nemt at se, at der er plads til mere ro for jer allesammen, når det uvæsentlig­e flimmer skæres fra.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan finde på at gå helt dine egne veje i dag og lave om på din arbejdsryt­me for at få lidt tid for dig selv. Det kan være, du kan tage dig en hjemmarbej­dsdag eller kan komme ud af huset på jobbet, så du føler, du får lidt luft under vingerne. Giv så vidt muligt dig selv lov at være i nuet og ånde. Følg din egen rytme.

TYREN 21/4-21/ 5

Din generøsite­t gør i dag til et ideelt tidspunkt til at hjælpe dem, der ikke har det lige så nemt som du selv. Eller ikke har lige så mange midler og ressourcer. Din popularite­t kan åbne døre for, at du kan få støtte til din sag af dem, der er inflydelse­srige og kendte og har penge nok til at bakke den op med donationer.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er åben overfor nye chancer og kan møde en spændende person fra en anden social cirkel eller kultur end din egen. Det kan typisk ske helt uventet på et splitsekun­d og gøre så dybt et indtryk, at det fører til en kortvarig, men meget stimuleren­de forbindels­e og bl.a helt nye netværksmu­ligheder.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er inspireret til at udvikle dig personligt eller udvide din horisont med ny viden. Du vil enten møde mennesker fra en anden kultur end din egen eller deltage i et event, et foredrag eller lign., som skubber dig ud af din vante måde at se livet på. Du vil samtidig have det sjovt og føle dig forfrisket.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Måske er der vejfest i det villakvart­er eller den boligforen­ing, du bor i og alle naboerne fejrer påske og forår sammen. Det kan blive en perfekt og meget hyggelig måde at skyde påskeferie­n igang på. Eller måske er du på vej på ferie og vil nyde at lægge dagligdage­n bag dig, slappe helt af og opleve nye ting.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Alt, hvad der er sjovt, hyggeligt og festligt vil appellere til dig og få dig til at skabe stjernestu­nder sammen med dem, du foretrække­r at omgåes.. Dagen er derfor ideel til at dele dine kærlige følelser med dem, du holder af. Herunder dine egne og andres børn. Måske holder du børne tam tam ?

FISKENE 20/2-20/ 3

Der er gode chancer for en sjov flirt, romantiske møder, hvis du er på udkig efter en partner. Eller selvfølgel­ig også for dejlige stunder med din elskede, hvis du allerede ER i et parforhold, du er glad for. Generelt vil du være socialt anlagt og have lyst til at hygge dig, more dig og bare nyde livet. Har du fri? Helt perfekt!

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark