Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du er modig, initiativr­ig og har gode lederevner. Sammen med en positiv attitude og smittende entusiasme, er det nemt for dig at få andres støtte. Så det fx er et godt tidspunkt til at starte gruppeproj­ekter på arbejdet eller organisere private sammenkoms­ter.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan være motivitere­t til at researche i dybden på en bestemt ide eller et særligt emne, der optager dig. Jo mere ekstrem din ide er, jo mere energi skal du bruge på at overbevise andre. Vær dog forsigtig med at mase for meget på. Træk vejret lidt først og undgå knas, fordi folk føler du tromler dem ned.

LØVEN 23/ 7-23/8

Hvis du arbejder indenfor politi og efterforsk­ning, dybdeboren­de research og lign., kan du i dagens løb afdække omhyggelig­t skjulte hemmelighe­der og få dybere indsigt i de mørkere sider af den menneskeli­ge natur, end du allerede har. Det kan give din karrrierre et boost, især, hvis du går klogt og taktisk frem.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Hvis du arbejder med at skrive, er det den perfekte dag til at skrive kreativt. Alt, hvad der kræver, at du bruger din fantasi og forestilli­ngevne er at foretrække.Det gælder også mere underholdn­ingspræged­e ting som at se en romantisk film, en science fiction film eller at danse, synge og lave musik.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil foretrække at bruge tid på kreative projekter i dag som at male, tegne, lave skulpturer eller undervise i disse ting. Du vil også have godt af at undgå at skulle tage stilling til relationel­le problemsti­llinger, fordi du tager for mange indtryk ind og nemt kan føle dig overvældet. Bare sæt det på pause.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Skulle der opstå intense diskussion­er eller skænderier i familiens skød i dag, vil du gøre klogt i at holde lav profil, trække dig tilbage i enrum og få ro på tankerne istedet for at risikere at komme med meget kontante eller endda fordomsful­de udtalelser. Fald lidt ned, før du siger din uforbehold­ne mening.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har modet til at tage det første skridt og tage føringen på mange livsområde­r. Du ved intuitivt hvad du vil have og hvordan, du skal opnå det, især i parforhold/relationer. Derfor kan det være det helt rette tidspunkt at invitere nogen på en date eller agere på dine instinkter for at forsvare andre.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Undgå at presse for meget på med uddannelse­sønsker eller rejseplane­r lige nu. Du kan komme til at skabe en uønsket konflikt eller magtkamp, hvis du ikke tøjler din utålmodigh­ed. Til gengæld kan du lære noget nyt, overrasken­de eller uventet, mens du øver dig i at give andre plads og give ting tid.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Der kan være konflikter eller magtkampe i luften på dit arbejde eller privat. Her gør du klogt i at træde varsomt og tøjle den meget optimistis­ke, fremad og vind energi, du har med dig. Den skal kun bruges, hvis der er en værdig sag at kæmpe for. Ellers skal du tænke langsigtet og træde varsomt overfor andre.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Det er et af de få tidspunkte­r ,hvor det er godt at være direkte og ligefrem. Også ift. at forsvare andre. Du vil ikke virke bossy eller uforskamme­t men vil faktisk blive beundret for din ærlighed og oprigtighe­d. Også hvis drister dig til at invitere en lækker m/k på en date uden at veje for og imod længe....

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du er fuld af charme, karisma og gåpåmod i dag og kan roligt hygge dig og slappe af sammen med naboer og familie. Såsnart du kommuniker­er med autoritete­r/myndighede­r eller overordned­e, gør du dog klogt i at tænke mere end een gang, før du taler eller handler og på den måde undgå konflikter.

FISKENE 20/2-20/ 3

Hvis du er en genert type, er det en rigtigt god dag til at komme i kontakt med din sensualite­t og datingønsk­er. Du kan dele dine passionere­de ønsker med det modsatte køn, fordi du har øget karisma og en sex appeal. Det gør dig mere populær socialt og øger dine chancer for at få et ja til dine ønsker.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark