Ekstra Bladet

’JEG VÆMMEDES INDENI’

KENDTE DEN MISTÆNKTE: En kvinde, der kom i hjemmet hos den mand, der nu er tiltalt for Emilie Meng- drab og overfald på piger, blev rystet, da hun hørte om anholdelse­n

- LINETTE KRØGER JESPERSEN METTE FLECKNER FOTO: PER RASMUSSEN

Det kom som lidt af et chok, da en ekskæreste til den nu tiltaltes storebror hørte identitete­n på den anholdte i den sagen om bortførels­e af en 13- årig pige, som politiet kalder Kirkerup- sagskomple­kset.

Hun kom en del bag hjemmets fire vægge hos den nu tiltalte, mens hun var kæreste med hans storebror omkring midten af 00’ erne.

– Jeg væmmedes indeni. At jeg har siddet i samme stue og været i samme rum med ham flere gange og grinet og fjollet. Det er en væmmelig tanke, at det er en, der egentlig var så tæt på en, at han kan finde på at gøre sådan noget. Jeg har selv en pige på den bortførte piges alder, så derfor synes jeg, at det er meget skræmmende.

Den mand, hun taler om, er varetægtsf­ængslet i sagen om bortførels­e og voldtægt af en 13- årig pige, for drab på Emilie Meng og et overfald på en ung pige i Sorø. Han nægter sig overvejend­e skyldig, men han har erkendt delvist i sagen om den 13- årige, uden at det er præciseret hvad.

Da navnet på den nu tiltalte blev kendt, skyndte hun sig at slette ham som ven på Facebook.

Grimme beskeder

– Det tror jeg, at de fleste gjorde. Jeg fik jo simpelthen notifikati­oner, hvor man har kommentere­t et billede eller opslag, og der kom så grimme hadebesked­er og sure smileys. Det gad jeg ikke være en del af. Det var derfor, jeg bare slettede ham. Så godt kender jeg ham jo heller ikke.

– Men du har været inden for familiens fire vægge, så du har jo været tættere på end de fleste ...

– Ja, det er rigtigt. Det har da sat nogle tanker i gang, hvor man tænker:

’ Var der et eller andet, man måske ikke så?’ Men der var bare ikke noget, hvor man tænker, at der var en mærkelig adfærd.

– Der var ikke noget, jeg tænker som forkert eller

anderledes. Han var jo bare en stille fyr, som holdt sig for sig selv. Og egentlig mest til storebrore­n og mig. Og alle, som storebrore­n hang ud med, hang han også ud med. Han lænede sig meget op ad ham. Og så ved jeg ikke, hvad der skete derfra.

– Alle andre, jeg har talt med, synes også, at det var underligt, at det var ham, fordi han var så stille og rolig ung fyr.

Det er en væmmelig tanke, at det er en, der egentlig var så tæt på en

Han var jo bare en stille fyr, som holdt sig for sig selv

 ?? ?? Pludselig tæt på
Da navnet på den mand, der blandt andet er tiltalt for bortførels­en af en 13- årig i Kirkerup, blev kendt, kom det som et chok for en kvinde, der ofte kom i hans hjem i teenageåre­ne.
Pludselig tæt på Da navnet på den mand, der blandt andet er tiltalt for bortførels­en af en 13- årig i Kirkerup, blev kendt, kom det som et chok for en kvinde, der ofte kom i hans hjem i teenageåre­ne.
 ?? PRIVATFOTO ?? Emilie Meng blev bortført fra Korsør Station 10. juli 2016. Et halvt år senere fandt politiet hendes lig ved Regnemarks Bakke.
PRIVATFOTO Emilie Meng blev bortført fra Korsør Station 10. juli 2016. Et halvt år senere fandt politiet hendes lig ved Regnemarks Bakke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark