Ekstra Bladet

Ofte med som vedhæng

- – Var han tryg ved dig?

Lillebrore­n var ofte med som vedhæng, når den unge kvinde var sammen med sin kæreste gennem et par år.

– De hang rigtig meget ud sammen. Der var ikke ret stor aldersfors­kel på dem, og det var bare, som om at det havde de altid gjort, siger hun og fortsætter:

– Jeg mindes faktisk ikke, at han havde så mange venner selv, for han hang altid ud med sin storebror og mig.

Hun husker også, at de i hvert fald i starten delte værelse sammen nede i husets kælder.

Han hang altid ud med sin storebror og mig

Det var ikke noget, hun tænkte så meget over dengang, at lillebrore­n altid var der. På det tidspunkt var han i de tidlige teenageår.

– Det er først, når jeg tænker tilbage på det, at det egentlig var lidt mærkeligt, at vi altid skulle hænge ud med ham, siger hun.

Kræsen og stille

Generelt beskriver hun familien som ret almindelig.

Forældrene var søde. Der var ikke noget, der stak ud på nogen måde. Det skulle da lige være, at den nu tiltalte ofte fik serveret særlig mad, fordi han var meget kræsen.

Og så var han meget stille.

– Jeg kan ikke huske, at han havde nogen kærester de år, jeg kendte ham. Der var han lidt mere enspænder og ikke så social. Det var kun lige de nærmeste, han snakkede med.

– Det var heller ikke, fordi han snakkede særligt meget med mig. Det blev lidt nemmere med årene. Men det var ikke, fordi jeg snakkede så meget med ham.

Hun fortæller, at den nu tiltalte holdt med fodboldklu­bben Brøndby, mens storebrore­n og hun selv var FCK- fans.

– Så derfor har vi altid drillet ham lidt med det, fortæller hun.

Det har da også primært været godmodige fodbolddri­llerier på hinandens opslag på Facebook, som deres sporadiske kontakt har bestået i, da forholdet med storebrore­n sluttede. Hun har ikke set ham fysisk i mange år.

 ?? PRIVATFOTO ?? Lidt en enspænder og ikke så social. Sådan husker en kvinde, som i en periode kom i hjemmet, hvor den nu tiltalte boede.
PRIVATFOTO Lidt en enspænder og ikke så social. Sådan husker en kvinde, som i en periode kom i hjemmet, hvor den nu tiltalte boede.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark