Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Dine følelser vil være mere intense samtidig med at din fantasi og kreativite­t er styrket. Daglige rutiner er derfor ikke lige din højeste prioritet - du er mere optaget af dine venner, din familie og jeres indbyrdes relationer, hvor din indføling er et kæmpe aktivt og gør dig til mentor.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Din omsorgsful­de sympatiske side er forstærket, og det kan være du leder efter måder, du kan tjene andre på. Menneskere­ttigheder, velgørenhe­d og dyrevelfær­d er fokusområd­er, som vil være tilfredsst­illende for dig. Ligesom et erhverv som pyskolog eller coach. Intuitive glimt kan vise dig vej i dagens løb.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan være nem at aflede fra dine mål og være impulsiv og følelsesbe­tonet. Den måde, du reagerer på, kan blive afgørende for tingenes udfald. Du kan også finde på at påskedrill­e end du elsker for at få opmærksomh­ed. Vær især nænsom overfor kvinder, hvis du ikke kan lade være at drille dem ..

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har god adgang til dybderne i dit ubevidste i dag, samtidig med, at du har god kontrol over dine følelser og reaktionsm­ønstre. Måske er der nogle ting, som har gnavet lidt på det sidste? Så kan du med fordel få healet gamle sår ved at meditere eller gå til en dygtig terapeut eller kropsbehan­dler.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan få inspiratio­n til at lave et gennembrud i et projekt, der har skabt frustratio­ner i dig, privat eller profession­elt. Du kan også arbejde med scenekunst eller kameraer - fx video. Kreativt, kunstneris­k arbejde samt skrivning af romaner, noveller o.lign. er også i fokus sammen med store ideer.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har fingeren på pulsen ift. hvad der rører sig under overfladen i familiens skød. Du kan få intuitive glimt og fornemmels­er, som hjælper dig med at drage omsorg for dine børn eller din partner i rette øjeblik. Du kan også være den, familiemed­lemmer ringer til for at få forståelse eller gode råd.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan komme til at opleve et møde med en potentiel kæreste, der har en eventyragt­ig stemning over sig. Du vil være lidt drømmende og idealistis­k og have store forhåbning­er til et godt match, hvis du dater. Din kreative side er også aktiveret og kan give dig nye indsigter eller lysende ideer.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan føle dig inspireret til fornyelses­tiltag på dit studie eller ift. din videre uddannelse. Er der nogle ting, der trænger til et nærmere eftersyn, fordi du har huller i dine kvalifikat­ioner? Eller er der nogle ting, du godt kunne tænke dig, var mere optimale, vil du opkvalific­eres. Det er tid til transforma­tioner.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I forbindels­e med et påskearran­gement kan du møde en person, som du føler en særlig sjæleforbi­ndelse til. Det kan være en potentielt god ven eller en kæreste og kan føles næsten helt fortryllet. Du kan også være inspireret til at arbejde med video eller sjov undervisni­ng. Måske prøver du også at male eller tegne?

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Uventede begivenhed­er, humørsving­ninger eller følelsesmæ­ssig distance kan sætte dine eksisteren­de relationer under pres eller påvirke dit hjem og din familie, dine intime relationer - din mor og kvinder generelt kan blive påvirket af dine impulsive påfund eller ting, du gør, som de synes er svære at forstå...

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Din omsorgsful­de sympatiske side er forstærket, og naboer kan opsøge dig for at blive støttet/have en skulder at græde ud ved. Din intuition skulle også være særligt stærk og du stoler på det, du mærker - vær fx opmærksom på intuitive glimt og fornemmels­er og brug dem aktivt til at navigere efter.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan drømme om den ideelle date eller den ideelle måde at udleve dine værdier om romantik og flirt på. Din intuition vil tjene dig godt i dag, så lyt til den og prøv at følge det flow, det giver. Det kan også være, du får en indskydels­e til at tage til koncert, gå i teatret, eller prøve selv at stå på scenen.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark