Ekstra Bladet

TRUET PÅ LIVET

Lagt for had VOLDSOMME BESKEDER: Lean Bergmann er ikke populær blandt Mannheim- fans, efter han lavede en provokeren­de jubelscene ud mod tilhængern­e fra hans gamle klub

- ANDERS LARSEN FOTO: UWE ANSPACH/ RITZAU SCANPIX

Sportsstje­rner skal ofte lægge øre til meget fra modstander­fans, men alt for ofte går det langt over stregen.

Det har også været tilfældet for den tyske ishockeyst­jerne Lean Bergmann, der på det seneste har modtaget over 1000 beskeder på sociale medier, efter han lavede en provokeren­de jubelscene ud mod fansene fra hans tidligere klub Adler Mannheim.

Den 25- årige Eisbären Berlin- spiller, der tidligere har gjort sig i NHL, scorede i Berlins 3- 2- sejr over Mannheim i slutspille­t, og sejren betød, at Berlin- holdet gik videre til semifinale­n, mens Mannheim måtte gå på tidlig ferie.

Efter scoringen til 3- 2 skøjtede Bergmann ud til Mannheim- tilhængere og tyssede på dem, hvilket ikke blev taget pænt imod.

Tyskeren har nemlig efterfølge­nde løftet sløret for nogle af de beskeder, han har fået på sociale medier.

– Jeg tror, jeg har modtaget over 1000 beskeder. En tredjedel af dem er positive fra vores egne fans og fans fra andre klubber, mens resten er fra sure Mannheimfa­ns.

– Der var alt fra ønsker om, at jeg skal blive syg og få slemme skader til dødstrusle­r mod mig og min familie, forklarer tyskeren til Bild.

Holder stadig af klubben

Lean Bergmann, der sidste sommer skiftede til Eisbären Berlin fra netop Adler Mannheim, har på trods af de skrækkelig­e beskeder intet dårligt at sige om sin tidligere klub.

– Jeg vil gerne tilføje, at uden for isen har der ikke været nogen kontrovers­er mellem mig og Mannheim.

– De har altid støttet mig, da jeg var i klubben, og det er jeg taknemmeli­g for. De gjorde virkelig alt for mig, så jeg kommer til at gemme min Mannheim- trøje. Den har et specielt sted, tilføjer Bergmann.

Lean Bergmann og resten af Berlin- mandskabet kan nu holde en lille pause, inden de på mandag tager hul på semifinale- serien mod enten Straubing Tigers eller Red Bull München.

Der var alt fra ønsker om, at jeg skal blive syg og få slemme skader til dødstrusle­r mod mig og min familie

 ?? ?? Det var denne jubelscene, der gjorde et hav af Mannheim- fans rasende.
Det var denne jubelscene, der gjorde et hav af Mannheim- fans rasende.
 ?? FOTO: DAVID CERNY/ RITZAU SCANPIX ?? 25- årige Lean Bergmann spiller også for det tyske landshold.
FOTO: DAVID CERNY/ RITZAU SCANPIX 25- årige Lean Bergmann spiller også for det tyske landshold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark