Ekstra Bladet

MMA- KOMET DEBUTERER

Mads Burnell er langtfra et ubeskrevet blad på MMAscenen, men lørdag skal han for første gang kæmpe i den amerikansk­e Profession­al Fighters League. Ekstra Bladet+ viser hele stævnet live

- EKSTRA BLADET SPORT

Mads Burnells MMA- karriereve­j har ikke været snorlige. Talentet er indiskutab­elt, men som bekendt skal der andet og mere til for at vinde titler.

UFC- drømmen udviklede sig desværre ikke rosenrødt, hvor det kun blev til tre kampe og to nederlag, men det betyder ikke, at Burnell har kastet håndklædet i buret. Siden har han kæmpet i Cage Warriors og Bellator med stor succes til følge.

Det har givet den danske kæmper chancen for at prøve kræfter med en ny organisati­on – den amerikansk­e PFL ( Profession­al Fighters League).

Her er der som vanligt både ære og helbred på spil, men danskeren har også pæne chancer for at proppe en betydelig pengesum i lommen, hvis han ender med at vinde ligaen.

Ikke småpenge

Så når Burnell hopper i buret i Las Vegas, er han, hvis han vinder over modstander­en Michael Dufort, ét skridt tættere på at vinde godt 7 mio. kr., som den samlede vinder af turneringe­n belønnes med i præmiepeng­e. Turneringe­n er fordelt over flere stævner.

Kampen kan sammen med resten af main card ses eksklusivt på Ekstra Bladet+, som har købt rettighede­r til PFL- eventet.

Ekstra Bladets sportschef, Camilla Boraghi, er ganske tilfreds med indkøbet af rettighede­rne.

– Jeg er ikke gammel i gårde på Ekstra Bladet, men jeg ved, at vi har stolte kampsports­traditione­r, særligt med boksning. MMA er jo det bedste fra alle kampsports­verdener, og jeg vil rigtig gerne, at Ekstra Bladet er med til at skubbe sporten endnu mere frem i Danmark.

Se lyset i MMA

– Det er fedt, at vi kan servicere dem, der følger sporten tæt, og som har fulgt Mads’ karriere. Men jeg håber også på, at vi kan være med til at få flere til at se lyset i MMA. Det er pisseærger­ligt, når folk afskriver det som ren vold; for mig forener det kunst, teknik, strategi og drama på smukkeste vis.

Eventen finder sted i Las Vegas på lørdag kl. 5 dansk tid – Burnells kamp er den fjerde på kortet.

Hele stævnet kommentere­s af hovedkomme­ntator Mikkel Gudsøe og ekspert Damir Hadzovic.

 ?? FOTO: FINN FRANDSEN ?? Stort skridt
Burnell bliver den første dansker, der skal kæmpe om de mange millioner, som PFL udlodder. Se med på Ekstra Bladet+ på lørdag.
FOTO: FINN FRANDSEN Stort skridt Burnell bliver den første dansker, der skal kæmpe om de mange millioner, som PFL udlodder. Se med på Ekstra Bladet+ på lørdag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark