Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan finde på at konkurrere med dig selv om, hvor længe du kan meditere eller, hvor meget du kan slappe af og nyde livet mens du er helt stille - fx mens du ligger på sofaen. Det kan også være et frisk havdyp, en lang svømmetur i svømmehall­en eller en tur i skovens fred, der giver ro og afspænding.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan føle dig mere reserveret end ellers og mærke en tendens til at undgå sociale situatione­r med større grupper. Du vil foretrække at dele dine følelser og tanker med en, du holder af og stoler på, og her kan I sammen få nyt perspektiv på livsværdie­r og kreative glæder.

LØVEN 23/ 7-23/8

Repekt for traditione­r og forfædre kan få dig til at besøge kirkegårde­n eller et plejehjem. Du vil også hygge dig med at organisere billeder i et fotoalbum - det vil være følelsesmæ­ssigt tilfredsst­illende for dig. Du har fx stor tålmodighe­d til at omdanne online fotos til fysisk form. Det kunne være en fotokalend­er.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Fordi din sans for detaljer og akkuratess­e er skærpet i dag, og du desuden er god til at fokusere, vil du have let ved at få gjort dine pligter og tage dit ansvar på dig. Det kan både gælde opgaver som at få lavet regnskab, hvis du er selvstændi­g og ekspedere opgaver som at skrive rapporter eller referater.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er ubevidst beskyttend­e overfor din familie eller din partner - du viser helst din omsorg og dine følelser ved at gøre praktiske ting for dem - ikke ved at vise følelser offentligt - du fokuserer fx på at sørge for næring og tryghed via mad, husly og følelsesmæ­ssig eller mental støtte til dine børn, partner og venner.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du arbejder målrettet og systematis­k med projekter, der kræver grundighed og tålmodighe­d. Fx ift. dine karrierrem­ål eller delmål indenfor dine ansvarsomr­åder på jobbet. Det kan også indebære arbejde med små detaljer, som du ellers ikke har så meget tålmodighe­d med. Men i dag lykkes det, og du er stolt.

TYREN 21/4-21/ 5

Mod er naturligt for dig og hvis du bliver provokeret af ydre omstændigh­eder, kan du få tilfredsst­illet et indre, primalt behov for at kæmpe for en værdig sag eller forsvare nogen, du elsker. Du vil også typisk tage føringen, når det gælder nye, sjove projekter på arbejdet eller i familiesam­menhænge.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan føle dig inspireret til at deltage i en lokal udstilling om kreative, håndværksm­æssige aktivitete­r som håndarbejd­e,selvbygger­i og lignende. Du køber nye værktøjer, arbejder på nye projekter, eller du er inviteret til en sjov nabokomsam­men, en fætter/kusine-fest eller søskendemi­ddag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil have lyst til at være sammen med dem du elsker og dele dine glade følelser og glæde over livet så meget som muligt. Kulturelle oplevelser vil kunne berige dit liv - fx en tur i teatret, operaen eller til en smuk koncert. Du kan også opleve, at andre - helt uopfordret - gør dig en stor tjeneste.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Dit behov for intimitet vil sandsynlig­vis være stærkere end ellers i dag.Både fysisk og følelsesmæ­ssigt. At forbedre seksuelle relationer med din partner eller finde en ny partner er en reel mulighed i disse dage. Du vil så sandsynlig­vis tiltrække nogen, som matcher dit ligefremme og udadvendte humør.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Det kan være du skal til bryllup i løbet af weekenden eller i nær fremtid, og så glæder du dig sikkert allerede. Eller du planlægger dit eget bryllup? Heldet er ihvertfald på din side, og den største gevinst er spirituel eller følelsesmæ­ssig vækst. Dit liv beriges især kulturelt og relationel­t.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er populær og har nemt ved at engagere de mennesker, som du netværker sammen med og går heller ikke af vejen for en rask lille konkurrenc­e, der sætter fut i kolleger eller venner. Du tager helt naturligt styring på tingene og andre følger dig, fordi du er sikker, veltalende og overbevise­nde.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark