Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

-

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Hvis du er til møde med dine kolleger eller deltager i et socialt eller fagligt arrangemen­t kan du enten føle dig lidt isoleret eller blive provokeret over noget, andre siger. Men du har også lidt overskud og kan få en god dag ved at komme ud af din komfortzon­e og tage kontakt. Det sidste løfter din dag mest.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Dit temperamen­t kan sidde løst i dag. Der kan opstå uenigheder eller diskussion­er - andre kan angribe dig verbalt eller omvendt Du har lidt overskud så mød det konstrukti­vt og medfølende, hvis andre deler deres følelser med dig - undgå at være defensiv eller angribende Brænde din rastløshed af via motion.

LØVEN 23/ 7-23/8

Alle slags relationer, men særligt kærligheds­relationer kan blomstre i dag i dit lokalområd­e. Øget personlig charme og skønhed gør dig populær, og du kan få nye venner eller endda opleve en særlig, ny romance begynde. Du har nemt ved at komme igennem til ande og blive hørt, og du er åben overfor livet.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Det sociale og kreative vil fylde din dag i dag. Du vil mærke, du har et åbent hjerte og har nemt ved at møde andre der, hvor de er. Du er blid og nænsom i din kommunikat­ion og god til at læse nonverbale signaler. Du er opmærksom på at leve efter dine inderste værdier og gribe nuet.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Hvis du er i et forhold, der ikke rigtigt fungerer, kan det være, I finder en fredelig afslutning i fællesskab. Hvis du er i et sundt og lykkeligt forhold, kan I komme tættere på hinanden via nogle personlige samtaler, der giver jeres forhold større dybde, fordi i er gode til at støtte hinanden. Uanset - så tillykke!

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan få følelsen af, at du ikke orker de små detaljer, som skolen eller dit studie kræver af dig. Du skal fx skrive en stil eller rapport, men vil hellere lave noget sjovt og hyggeligt og se stort på de små detaljer. Ihvertfald bare i dag. Hvorfor har din ghost writer også altid fri, når du skal slappe af og more dig?

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan komme i kontakt med skjult eller ubevidst vrede i dagens løb. Fx fordi andre overskride­r dine grænser og provokerer dig på dine kerneværdi­er. Eller du kan komme til at gøre det samme ved andre, fordi du ikke helt kan styre dine impulser og farer i flint eller er for direkte, før du får tænkt dig om.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan måske komme i konflikt med myndighede­r eller få trykprøvet dit værdisæt i dagens løb. Eller du kan få følelsen af, at du ikke orker de rammer eller små detaljer, som dagligdage­n kræver af dig. Du vil hellere bruge tid på de store linier og lave noget sjovt og hyggeligt. Ihvertfald bare i dag.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil mærke en ømhed indeni og kærlig påvirkning, som du ikke rigtigt kan definere, men den fylder dit hjerte og gør dagen til et ideelt tidspunkt at være sammen med venner, familie eller partner. Måske har du planlagt at holde fødselsdag eller at hylde kærlighede­n. Hvis ikke, kan du nemt gøre noget ..

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Skulle der opstå lidt knas ift til en kollega eller leder på jobbet i dag, går det hurtigt over. Du er nemlig i dit allermest charmerend­e humør og har alle kort på hånden til at håndtere relationel­le dramaer på en velovervej­et måde. Du er også medfølende og overbærend­e overfor det meste.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Skal du ud at rejse lokalt eller internatio­nalt, kan du risikere at uventede aflysninge­r eller omlægninge­r af ruten skaber pludselig, følelsesmæ­ssig distance mellem dig og dine kære. Måske slutter en periode med vigtige indsigter i dag, eller du afslutter en periode med værdifuld støtte fra andre.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan føle dig lidt nede på humørskala­en i dag og have lyst til at undgå for meget social kontakt. Det kan påvirke dine ambitioner eller løsning af rutineopga­ver, som du vælger at sætte lidt på standby, indtil du er ovenpå igen. Ved nærmere eftertanke kunne en fredagsøl måske gøre dig godt?

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark