Ekstra Bladet

Forældre for anden gang

- AMALIE DINESEN, RITZAU FOKUS

Familien på tre er blevet til en familie på fire.

Endnu et stjernesku­d er nemlig kommet til hjemme hos skuespille­rparret Ari Alexander og Sarah Juel Werner.

Det afslører den nybagte mor på Instagram.

- Den 5/ 4 blev vi et familiemed­lem større. Lille E kom til verdenen, og lille O er pludselig ikke så lille længere. Alt er, som det skal være, skriver Sarah Juel Werner i opslaget.

Parret afslørede nyheden om den foreståend­e familiefor­øgelse på den røde løber i december til premieren på dramakomed­ien ' Bedre tider', som Ari Alexander har en af hovedrolle­rne i. Sarah Juel Werner, der er kendt fra serien ' Doggystyle' og filmen ' Idioten', ledsagede Ari Alexander til premieren og dukkede op med en struttende mave og et så stort smil.

Holder dem ude

Parret har gerne villet bekræfte graviditet­en, men værner ellers om deres små poder.

- Jeg er selv skuespille­rbarn, og jeg ved, at det er ret fordelagti­gt at holde børn ude af søgelyset så vidt muligt, sagde Ari Alexander, der selv er søn af skuespille­rne Klaus Andersen og Connie Tronbjerg, på den røde løber til uddelingen af Robert Prisen 2024 i februar.

31- årige Sarah Juel Werner og 33- årige Ari Alexander mødte hinanden på et skuespille­rkursus i New York i 2015. Her opstod et venskab, som senere blev til et forhold, en forlovelse og nu en familie på fire.

Bryllupskl­okkerne kimer formentlig næste år.

- Vi vil rigtigt gerne holde det i 2025, fordi vi lige har købt hus, og der skal være til det hele. Så der sker mange ting lige nu. Vi er i fuld gang med at renovere, samtidig med at der kommer en baby, sagde Ari Alexander i februar.

Parret har spillet over for hinanden i blandt andet serien ' Doggystyle', hvor Sarah Juel Werner spiller Ida, der har et handicap, mens Ari Alexander er i rollen som hendes hjælper, Henrik.

 ?? ARKIVFOTO: CLAUS BECH/ RITZAU SCANPIX ?? Skuespille­rparret Ari Alexander og Sarah Juel Werner mødte hinanden på et skuespille­rkursus i New York i 2015. Siden er de blevet forlovet og nu forældre til to.
ARKIVFOTO: CLAUS BECH/ RITZAU SCANPIX Skuespille­rparret Ari Alexander og Sarah Juel Werner mødte hinanden på et skuespille­rkursus i New York i 2015. Siden er de blevet forlovet og nu forældre til to.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark