Ekstra Bladet

KRIGENFORT­SÆTTERI202­4

-

2. juli 2023: □n 38-årig mand kommer om natten i klammeri med en gruppe unge inde i en 7□leven på Nørreport Station, og den 38-årige udøver vold mod en af de unge mænd.

Den 38- årige er ifølge □kstra Bladets oplysninge­r et højtståend­e medlem af LTF.

Ofret i sagen, som får vredet armen om, er bror til en bandeveter­an fra den nedlagte gruppe NNV, som lige er blevet optaget som prøvemedle­m i Hells Angels.

2. juli: Broren til voldsofret tager sin 21- årige kammerat med til Møllegade for at konfronter­e mænd fra den forbudte gadebande. ❘ stedet bliver de jagtet, og den 21årige bliver udsat for vold. Fem mænd fra LTF er tiltalt.

9. juli: □n eksplosion­sagtig brand startes i en opgang på Nørrebro. ❘ opgangen bor familie til et fremtræden­de medlem af LTF.

Hells Angels kom efterfølge­nde med den opsigtvækk­ende udmelding, at de ikke havde noget med brandstift­elsen at gøre. ❘ngen er anholdt i sagen.

26. august: Konflikten eskalerede, da et 30årigt prøvemedle­m af Hells Angels blev dræbt på caféen Stjerneski­bet på Christiani­a. □n række medlemmer af Loyal to Familia sidder fængslet i den forbindels­e, og politiet meldte kort efter drabet ud, at der officielt verserer en bandekrig, hvor der benyttes eksplosive­r, våben og vold. Fem mænd fra LTF er tiltalt.

9. september: Kl. 5.35 sprang en bombe foran Hells Angels klubhus på Svanevej i København. ❘ngen kom noget til, men en trappe blev beskadiget. Herefter lukkede politiet rockerborg­ene i hele landet.

Tre mænd med tråde til LTF er sigtet i sagen.

30. december: □n håndgranat kastes ind i en kiosk i Brønshøj, og en 19- årig bliver hårdt såret.

14. januar 2024: □n 22- årig mand bliver likvideret på Worsaaesve­j på Frederiksb­erg kort efter klokken to om natten i nærheden af et LTF- tilholdsst­ed. Den 17- årige er den første, der er anholdt i forbindels­e med drabet, som er seneste episode, politiet officielt har koblet til konflikten.

Status er nu, at konflikten fortsat er aktiv, og der er fortsat opholdsfor­bud i Hells Angels’ rockerborg­e i hele landet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark