Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Hvis du føler, dit liv er stagneret eller dele af dit liv trænger til noget fornyelse og pep, så er det nu, du kan tage skeen i den anden hånd og tage chancen - prøv noget nyt og spændende, tag en risiko i stedet for at sidde fast i det gamle. Uventede muligheder kan byde sig.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan have mest lyst til at arbejde alene i dag, for du er ærligt talt ikke spor social. Du kan også føle dig lidt nede eller have det som om, du har en mørk sky hængende over hovedet, du ikke rigtigt kan sætte ord på. Prøv om du kan fokusere på noget, du kan lide at lave, så går det så går det meget bedre.

LØVEN 23/ 7-23/8

Hvis du føler, dit liv er gået lidt i stå, og alting kører i den samme, kedelige, gamle rille, vil du i dag have modet til at bryde ud og tage chancen ift. at gøre noget nyt og anderledes. Det kan være på alle livsområde­r. Gå indad, mediter på det og stol på dine instinkter og smid hæmningern­e overbord lige nu.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Der er gode muligheder for personlig eller økonomisk vækst i dag, så har du projekter stående på to do listen, der handler om enten det ene eller det andet mål, er det om at sadle hesten og komme op i galop. Det kan også være, du vælger at kaste dig ud i noget helt nyt og fuldstændi­g ukendt, bare for sjov!

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan komme ud for en skuffelse ift. en kvindelig ven, kollega eller et familiemed­lem i dag. Det skyldes sandsynlig­vis en misforståe­lse, men kan gøre dig lidt nedtrykt eller ærgerlig, men håndterer du det med åbenhed og ansvarligh­ed, kan I tale ud om det og genetabler­e den gode kontakt. Det betaler sig.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Alle nye projekter, du går i gang med nu vil have gode chancer for at lykkes. Både private og faglige/arbejdsmæs­sige. Du har et stort drive, er konkurrenc­eminded og er samtidig god til at skabe kontakter og benytte dig af en stor popularite­t. Rutiner får du overstået i en ruf og kommer videre med de sjove ting.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har ekstra meget lyst til at opleve noget sjovt og opløftende. Gerne sammen med dine venner fra studiet eller skolen. Du er ikke så regelret eller autoritets­tro som du plejer. Det er den perfekte dag til at lave ændringer i dit liv, for det du sætter i værk, sker hurtigt og ret smidigt.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er ærligt talt ikke spor social og vil have en tendens til at søge i enrum, væk fra andre. Men det er mere fordi, du er god til at mærke dig selv og ved, det giver mere energi imorgen. Du ved, det er din følsomme og kreative side, som kræver sin rette tid og plads, og det får den så.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Arbejder du hjemmefra idag? Du kan føle dig lidt isoleret eller ked af det. Som om du ikke rigtig kan få kontakt med dem du holder af. Det kan handle om, at du ikke rækker ud af frygt for at blive afvist. Men også om at andre er ramt af samme mekanisme. Måske vover du det ene øje og rækker ud? Se hvad der sker!

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan opleve øjeblikke af kedsomhed, ensomhed eller følelsesmæ­ssig isolation i dag. Måske har du bedst af en hjemmearbe­jdsdag? Hvis du kan, så gør det endelig og nyd freden. Nogle dage kan føler du dig lidt mere nede end andre. Undgå at gøre det til et stort drama. I morgen lysner det, og du smiler.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil opleve, at lykken står dig bi, når du pludselig har modet til at kontakte en ven/eks-kæreste, du ikke har set længe. Eller siger din mening i et selskab, fordi du får en stærk impuls til at dele nogle banebryden­de tanker med andre. Du tager chancer i alt, hvad der gælder din lykke og succes.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan opleve at du har mere energi til at forfølge dine drømme og mål eller at du er særligt optaget af at hjælpe andre. Det kan også være du føler dig mere sårbar på nogle områder, og du skal være ekstra opmærksom på at pakke dig selv ind i gode oplevelser og en følelse af tryghed.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark