Ekstra Bladet

’ TRÆT AF AT TABE TIL BRØNDBY’

FC Midtjyllan­ds keeper Jonas Lössl mener ikke, nederlaget på Brøndby Stadion sender guldet uden for rækkevide, men han erkender, at han er træt af at tabe til Jesper Sørensens tropper

- MADS GLENN WEHLAST JENS AUGUST SCHALDEMOS­E, BOLD

0 point i tre kampe.

FC Midtjyllan­ds statistik mod Brøndby ser en anelse kedelig ud i indeværend­e sæson. Søndag aften havde Thomas Thomasberg­s tropper muligheden for at få bugt med den negative stime, men Yuito Suzukis to mål kom i vejen.

Holdet fra Heden tabte 1- 2, hvilket betyder, de nu er tre point efter deres banemænd, der også har en bedre målscore.

Jonas Lössl mener dog ikke, at guldet er uden for rækkevide efter nederlaget på Brøndby Stadion.

– Nej, jeg synes bestemt ikke, at vi taber guldet her mod Brøndby.

– Jeg synes, vi er meget, meget tæt på at få point med i dag.

– Selvfølgel­ig er det frustreren­de. Det er dem, vi ligger og kæmper med. Det er nogle få detaljer, der skal til, så tipper det vores vej

– Jeg er snart træt af at tabe til Brøndby, siger Lössl til den skrevne presse.

Solidt pres

FC Midtjyllan­d kom da bestemt også godt ud til anden halvleg, hvor de lagde et solidt pres på værternes defensiv.

Mads Bech Sørensens kasse efter 56 minutter forblev dog midtjydern­es eneste. Men kampens sidste 45 minutter giver tro på tingene i FCM.

Det fortæller Jonas Lössl, da han bliver spurgt til, om noget taler for, at Midtjyllan­d står med trofæet efter 32 runder.

– Det gør den her anden halvleg. Vi har niveauet til at vinde over dem, og det må vi vise på hjemmebane.

– Det er klart, at vinder vi ikke der, så må vi kigge indad.

– Det bliver sindssygt vigtigt hjemme mod Brøndby, men lad os nu se, hvordan de andre resultater går. Det er virkelig tæt, og vi kan stå at snakke om det hver uge. Der er stadig 18 point at spille om, siger Lössl.

FCMs næste opgave i jagten på sit første mesterskab siden 2020 er en udebanekam­p mod Silkeborg.

Allerede runden efter brager de ind i Brøndby igen.

Det bliver sindssygt vigtigt hjemme mod Brøndby

?? FOTO: CLAUS BECH/ RITZAU SCANPIX ?? Alle dårlige gange tre
FOTO: CLAUS BECH/ RITZAU SCANPIX Alle dårlige gange tre Det var en frustreret Jonas Lössl, der mødte den danske presse efter nederlaget på Brøndby Stadion. Midtjyllan­ds målmand har dog ikke opgivet gulddrømme­ne.