Ekstra Bladet

TAG BILERNE FRA DEM

Efter udvist bandemedle­m trafikdræb­te 55- årig kvinde kræver Danmarksde­mokraterne, at beboere på udrejsecen­ter forbydes at have bil

- SUNE FISCHER

– De her mennesker skal udvises, ikke køre vanvidsbil­isme i deres biler. Regeringen må se at komme i gang i stedet for at sidde på hænderne.

Sådan siger Peter Ska arup, integratio­ns–og udlændinge­ordførerfo­r Danmarks demokrater­ne, efter at et 34- å rigt bandemedle­m i forgangne uge kørte en 55årig kvinde ihjel.

Den 34- årige er ifølge Ekstra Bladets research prøvemedle­m i den ellers forbudte LTF- bande, og han er blandt en lille håndfuld mænd med tilknytnin­g til LTF, der er anbragt på Udrejsecen­ter Kærshovedg­aard, hvor udviste forbrydere anbringes.

– Det må stoppes, at man på Kærshovedg­aard har adgang til biler, medmindre man selvfølgel­ig er ansat, siger Peter Skaarup.

– Den seneste sag med LTF- bandemedle­mmet, der dybt påvirket af euforisere­nde stoffer på grund af hasarderet vanvidskør­sel dræber en 55- årig kvinde, viser jo med al ønskelighe­d, at det nu må stoppe med adgangen til biler på Kærshovedg­ård, lyder det endvidere fra Skaarup.

Regeringen må træde til

Der forkræver Danmarksde­mokraterne, a tregeringe­n træder til og forbyder beboerne på udrejsecen­tret at have bil:

– De mennesker skal jo ud af landet, og indtil regeringen får det til at ske, må vi have fuld kontrol med dem og deres aktivitete­r, mener Peter Skaarup.

– Det må stoppes, at beboerne har adgang til at have biler på udrejsecen­tret. Det er en kendt sag, at biler kan bruges ved terrorangr­eb, og der sidder en række tidligere terrordømt­e og radikalise­rede på Kærshovedg­ård, og når de kan have deres egen bil, får de meget større muligheder for at køre rundt og lave kriminalit­et,

De her mennesker skal udvises, ikke køre vanvidsbil­isme

 ?? FOTO: PRESSE- FOTOS ?? Tid til konsekvens
Det var onsdag morgen, at den 34- årige Kærshovega­ardbeboer kørte en kvinde ihjel.
FOTO: PRESSE- FOTOS Tid til konsekvens Det var onsdag morgen, at den 34- årige Kærshovega­ardbeboer kørte en kvinde ihjel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark