Ekstra Bladet

’ Havde ikke behov for huset’

-

Ekstra Ekstra Bladet Bladet har har forgæforgæ­ves ves forsøgt forsøgt at at få få et et mundtligt mundtligt interview interview med med Rasmus Rasmus Nielsen, Nielsen, der der netop netop er er vendt vendt hjem hjem efter efter nogle nogle år år på på CyCypern, pern, som som er er kendt kendt for for et et dejligt dejligt – – skattevenl­igt skattevenl­igt – – klima. klima.

Nu Nu har har han han i i stedet stedet slået slået sig sig ned ned i i HumleHumle­bæk, bæk, hvor hvor han han har har erer

hvervet hvervet sig sig et et hus hus til til 35 35 millioner millioner kroner. kroner. Samme Samme måned måned som som han han slap slap af af med med ’ ’ kontor- kontor- sommerhuse­t’ sommerhuse­t’ i i Gudhjem. Gudhjem.

’ Efter at jeg blev gift ’ Efter at jeg blev gift sidste år, har vi købt hus sidste år, har vi købt hus i Nordsjælla­nd for at i Nordsjælla­nd for at skabe et sted sammen, skabe et sted sammen, og vi har så ikke behov og vi har så ikke behov for et hus på Bornholm,’ for et hus på Bornholm,’ skriver han i en mail. skriver han i en mail. Han fastholder også, Han fastholder også, at huset er solgt, efter at huset er solgt, efter to mæglere har vurto mæglere har vurderet det. deret det.

’ Vi er en di

’ Vi er en digital gital virksomhed med henved virksomhed med henved 200 medarbejde­re i fire 200 medarbejde­re i fire lande, og i en tid med lande, og i en tid med mere og mere fjernarmer­e og mere fjernarbej­de er det desuden et bejde er det desuden et medarbejde­rgode, at de medarbejde­rgode, at de kan bruge arbejdspla­dkan bruge arbejdspla­dsens ejendom på Bornsens ejendom på Bornholm til arbejde og opholm til arbejde og ophold i overensste­mmelhold i overensste­mmelse med deklaratio­nen og se med deklaratio­nen og ansøgninge­n herom i ansøgninge­n herom i sin tid.’ sin tid.’

Ekstra Bladet har Ekstra Bladet har spurgt Rasmus Nielsen, spurgt Rasmus Nielsen, om han nogensinde har om han nogensinde har holdt ferie i huset, og om holdt ferie i huset, og om han vil tilsende billehan vil tilsende billeder af, hvordan ’ konder af, hvordan ’ kontor- sommerhuse­t’ tor- sommerhuse­t’ er indrettet. Det er indrettet. Det har han ikke har han ikke svaret på. svaret på.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark