Ekstra Bladet

134 kvadratmet­er erstatter hotel

-

– Vi har jo i mange år ejet Grønbechs Hotel ( i Allinge, red.) på Bornholm. Som vi selvfølgel­ig har drevet hotel på, men også har haft som udgangspun­kt for vores engagement­er på Bornholm. Nu har vi så solgt stedet, men vi har stadigvæk en del aktivitete­r derovre – selvfølgel­ig Folkemødet, som fylder rigtigt meget for os, siger Christoph Nørgaard.

– Og derfor har vi stadig brug for at have en arbejdsbol­ig på Bornholm. Det har vi så kigget på, og så kom vi til at drøfte det hus her, og så blev vi enige om, at det passer perfekt ind i vores aktivitete­r på Bornholm. Så det er egentlig bare det. Vi har brug for stedet derovre, siger Christoph Nørgaard, der forleden meddelte, at han forlader mediekonce­rnen til august.

Det 134 kvadratmet­er store hus, der har kostet otte millioner kroner, ligger i Gudhjem, men 15 km fra Allinge, der er centrum for Folkemødet.

– Så I har købt det her hus udelukkend­e på grund af Folkemødet, der ligger i Allinge?

– Nej, vi har også andre aktivitete­r?

– Hvilke aktivitete­r?

– Ej, det vil jeg ikke fortælle dig. Det er jo forskellig­e kunder, vi har på Bornholm, som vi laver en række aktivitete­r for.

– Hvilken slags kunder har I? Altså, abonnenter eller hvad?

– Ej, det vil jeg ikke svare dig på, hvad vi har af aktivitete­r på Bornholm. Vi har brug for et sted på Bornholm til at drive vores aktivitete­r, ligesom vi driver aktivitete­r i København, og derfor har vi brug for et hus i og med, at vi solgte hotellet, og så har vi købt et hus.

Alt er gået efter bogen

– Og så har vi selvfølgel­ig haft to mæglere på, og så har vi fået dem til at vurdere huset, og ja, så blev det prisen imellem de to, siger direktøren, der understreg­er, at alt er gået efter bogen.

– Rasmus Nielsen er vel heller ikke utilfreds med den her handel, tænker jeg?

– Det har jeg ikke spurgt ham om. Altså, vi har jo egentlig bare spurgt to mæglere: hvis vi skal købe det her hus på markedsvil­kår, hvad skal det så koste.

– Men der er vel ikke mange huse derovre, der bliver solgt, som ikke har bopælsplig­t? Er det ikke svært at markedspri­ssætte sådan et hus der?

– Nu er jeg jo ikke ejendomsmæ­gler, men de havde ikke umiddelbar­t nogen problemer med at prissætte det.

Det passer perfekt ind i vores aktivitete­r på Bornholm

 ?? FOTO: FINN FRANDSEN ?? Medierne har travlt, når Folkemødet finder sted på Bornholm, det gælder også på Altinget, hvor forberedel­serne allerede er i fuld gang.
FOTO: FINN FRANDSEN Medierne har travlt, når Folkemødet finder sted på Bornholm, det gælder også på Altinget, hvor forberedel­serne allerede er i fuld gang.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark