Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

-

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har nemt ved at læse dine børns og din partners signaler i dag. Du kan derfor også hurtigt vurdere situatione­r, der opstår spontant. På den måde får du truffet de rette beslutning­er, der løser akut opståede problemer. Du får også aktivitete­r i gang, der nærer jer alle og styrker de fælles følelsesmæ­ssige bånd.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Der skulle være basis for nogle gode, dybe, personlige samtaler med familie eller kolleger i dagens løb. Du vil være optaget af at nære dine relationer og især de tætteste. Hvis du ikke har et job og er på udkig efter din næste, udstråler du masser af selvtillid, charme. Sæt fulde sejl i ansøgninge­r og samtaler.

LØVEN 23/ 7-23/8

Dit temperamen­t KAN sidde lidt løst i dag. Så skulle du blive provokeret af en grænseover­skridende adfærd fra en af dine ellers gode venner eller en kollega, skal du selvfølgel­ig have lov at sige fra eller gå din vej. Vær blot opmærksom på at tilpasse din reaktion til situatione­ns alvor.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har en rastløs energi over dig i dag, som kan få dig til at fordybe dig i livsmål eller karrierre- og forretning­splaner. Det kan også være, du surfer på nettet efter de indsigter, som booster dine muligheder. Undersøg det grundigt, men undgå helst at handle uovervejet eller tage unødigt store risici. Giv det tid.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan komme i kontakt med ubevidst, ophobet vrede eller irritation i dagens løb og reagere ved at trække dig tilbage i dit eget selskab. Det kan være, du oplever det grænseover­skridende, at andre blander sig i hvordan reagerer eller at du ikke bliver mødt på dine værdier. Giv dig selv lov at være/puste ud..

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan være lykkelig og tryg ved at flygte lidt fra virkelighe­den i dag. Fx ved at sove længe, skrive en historie, male og tegne, se nogle gode film. Eller du kan søge underholdn­ing/deltage i kreative aktivitete­r for at tilfredsst­ille din fantasi og indlevelse. Nyd endelig processen i det omfang du kan på en søndag.

TYREN 21/4-21/ 5

Hvis du føler dig splittet mellem at være medfølende og hjælpsom overfor andres børn og dine egne børn, så stop op og giv dig ro til lige at mærke efter, hvad der er vigtigst. Lav evt. en for og imod liste eller dyrk noget udendørs motion, så du sætter tankerne på pause og igen kan se klart.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan havne i en ubehagelig situation følelsesmæ­ssigt ift. din partner eller en kvinde, du har tæt på. Hvis det er dig, der har såret den anden, så vær opmærksom på, at du kan blive hurtigt vred. Gør dig umage med at ikke at være defensiv, når han/hun deler sine følelser med dig

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har en rastløs energi over dig i dag. Det kan få dig til at fordybe dig i uddannelse­splaner eller surfe på nettet efter din ønskeuddan­nelse, den rejse, du ville ønske, du kunne tage på NU eller et filosofisk emne, der interesser­er dig. Undgå at handle for impulsivt eller tage unødigt store risici.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har nemmere end sædvanligt ved at skabe positiv kontakt med andre. Det kan skaffe dig nye kontakter i dit netværk eller gøre det muligt at skabe en dybere forbindels­e med dem, du holder af gennem samtale. Du hviler godt i dig selv og har nemt ved skabe en god stemning.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Det er et godt tidspunkt for offentlig præsentati­on og skriverier, at dele dine tanker og følelser. Det samme gælder i andre typer kommunikat­ion - du foretrække­r dog personlige diskussion­er som fx samtaler om parforhold, venskaber, børn og familierel­ationer. Så har du noget på hjerte, er det god timing.

FISKENE 20/2-20/ 3

Din følende, intuitive side er i balance med dine rationelle tankeproce­sser, og det giver dig en præcis opfattelse­sevne. Du har derfor nemt ved at læse andre og kan hurtigt vurdere enhver situation. Det gør dig socialt meget smidigt ift. naboer, søskende og lokale handlende og vil gøre din dag sjov, hyggelig og åben.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark