Ekstra Bladet

FORTJENER 27 MINUSPOINT

Vendsyssel Elite Badmintons formand både sukker og skælder ud over den symbolske straf, Team Skælskør-Slagelse fik fredag

- HANS- HENRIK HYBHOLT HARE

Jan R. Jensen er ikke tilfreds med den straf, Team Skælskør- Slagelse har fået for at aflyse bronzekamp­en i Badmintonl­igaen. Slet ikke

Vendsyssel- formanden skærer tænder i en sådan grad, at man kan høre det over telefonen hele vejen fra Frederiksh­avn til København.

Han modtog fredag – som alle andre i dansk badminton – beslutning­en fra holdturner­ingsudvalg­et i Badminton Danmark om, at Team Skælskør- Slagelse ( TSS) havde fået 3000 kroner i bøde for at melde fra til bronzekamp­en mod hans Vendsyssel Elite Badminton 7. maj.

Disciplinæ­rudvalget i spil

Holdturner­ingsudvalg­et valgte dog derudover at sende den videre til disciplinæ­rudvalget, da man mener, at TSS har bragt spillet i miskredit med afbuddet.

– Jeg havde på fornemmels­en, at det ville ende sådan, siger Jan R. Jensen til Ekstra Bladet.

Han har nu rettet henvendels­e til disciplinæ­rinstansen for at finde ud af, om Vendsyssel har yderligere mulighed for at sende dem materiale, eller om de har, hvad de skal bruge.

– For vi er overhovede­t ikke tilfredse, kommer det.

– Jeg har ladet mig fortælle, at TSS har den mulighed. Så det vil vi også gerne. Jeg er slet ikke tilfreds med det her. Der er nogle ret store spørgsmål, jeg skal have besvaret, siger han.

Bringer ligaen i miskredit

– TSS har også fået straf for i semifinale­n mod Højbjerg at møde op uden en spiller. Det har de så gjort rigtig mange gange, og det bringer ligaen i miskredit, men det skider de jo på. Men for det får de en bøde ( på 2000 kr., red.) og tre minuspoint. Bronzekamp­en melder de helt fra til, og det er altså ni enkeltkamp­e, de bliver væk fra. Det burde derfor give 27 minuspoint, konstatere­r han og tilføjer i samme åndedrag, at det nu nok ikke kommer til at ske.

– Jeg mener, det er helt ude i hampen, at fordi der er tale om sæsonens sidste kamp, så er det en gratis omgang.

– Forestil dig, at det var i en hvilken som helst anden sport: Fodbold, håndbold. Du vælger selv. En gratis omgang med røde kort og så videre i sidste runde, som ikke havde betydning for næste sæson. Det er jo galimatias, siger Jan R. Jensen.

Ekstra Bladet har gentagne gange forsøgt at få formanden for Team Skælskør- Slagelse, Michael Stage, i tale, men han reagerer ikke på vores henvendels­er.

Vi er overhovede­t ikke tilfredse

 ?? FOTO: BAGUS INDAHONO/ EPA/ RITZAU SCANPIX ?? Afbud
Frederik Søgaard på banen ved Indonesia Masters januar med sin normale makker, Rasmus Kjær. Søgaard spiller desuden i Team Skælskør-Slagelse sammen med blandt andre Mia Blichfeldt.
FOTO: BAGUS INDAHONO/ EPA/ RITZAU SCANPIX Afbud Frederik Søgaard på banen ved Indonesia Masters januar med sin normale makker, Rasmus Kjær. Søgaard spiller desuden i Team Skælskør-Slagelse sammen med blandt andre Mia Blichfeldt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark