Ekstra Bladet

FORKLARER KAOSDATE

STOR FORVIRRING: Begge bacheloret­tes byttede i tirsdagens afsnit rundt på to af bejlerne. Nu forklarer de, hvad der gik galt

- SIGNE SØGAARD

Træthed, nye indtryk og to par briller.

Det var den farlige cocktail, som i tirsdagens afsnit af ’ Bacheloret­te’ ledte til, at Lissa Paustian og Sofie Martinusen fik byttet godt og grundigt rundt på de to bejlere Nicolai og Lasse.

Til Ekstra Bladet forklarer Sofie Martinusen, at de aftenen inden havde haft optagelser til sent ud på natten.

Samtidig var de drænet af dagen, som havde budt på utallige indtryk og mødet med de mange bejlere for første gang.

– Jeg var bare grundforvi­rret, vi havde ikke fået et papir med mændenes ansigter og navne, så det var lige, hvad man kunne lære i hovedet, siger hun og uddyber:

– Jeg tror bare, at da jeg kom til at kalde Nicolai for Lasse, så hæftede jeg mig ved de her briller, som er det eneste, jeg havde at koble ham op på.

Hvad hed de nu?

Ifølge Lissa Paustian var det for hende ikke brillerne, der drillede, men derimod de to af mændenes navne, det kneb med.

– Jeg vidste godt, hvem der havde lavet det med regnvejret og det med bogen, for mig var det bare navnene, jeg ikke kunne placere, siger hun til Ekstra Bladet og tilføjer:

– Når jeg kigger på dem nu, så synes jeg jo ikke, at det er, fordi de ligner hinanden så meget.

– Man skal også lige tænke på, at vi havde virkelig ikke fået særlig meget søvn. Vi var hjemme klokken halv fem om natten ( fra optagelser dagen før, red.), tilføjer Sofie Martinusen.

Forvirring­en total

For Sofie Martinusen stoppede forvirring­en ikke ved mødet med Nicolai, for da den nye bejler Anders pludselig dukkede op, gik klappen ned, og hun lod, som om hun godt kunne huske ham.

– Min bror hedder også Anders, så jeg sad og tænkte, at jeg ville have husket en Anders. Men jeg synes også, at det var ekstremt pinligt, hvis Anders havde været på den røde løber, og jeg så bare slet ikke kunne huske ham og spurgte, om han var ny, siger hun og fortsætter:

– Jeg tænkte ikke, at de ville sende en ny ind på dag to, så i min forvirring der sad jeg bare og lod, som om Anders havde været der dagen inden, selvom jeg ikke kunne huske ham.

Man skal også lige tænke på, at vi havde virkelig ikke fået særlig meget søvn

 ?? FOTO: LOTTA LEMCHE/ TV 2 ?? Lissa Paustian og Sofie Martinusen havde begge svært ved at kende forskel på Nicolai og Lasse. Hvem er hvem?
FOTO: LOTTA LEMCHE/ TV 2 Lissa Paustian og Sofie Martinusen havde begge svært ved at kende forskel på Nicolai og Lasse. Hvem er hvem?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark