Jyllands-Posten Søndag

»Jeg har kigget for meget fodbold på det seneste«

AGF’S seneste U21landsho­ldsspiller kan sagtens få øje på EMslutrund­en næste år. Men først gælder det AGF og Superligae­n.

- JESPER ENGMANN jesper.engmann@jp.dk

For godt en uge siden varmede Jens Stage op.

»Gør dig klar,« lød det fra Niels Frederikse­n, træner for det danske U21-hold i fodbold.

Så Agf’eren rejste sig fra udskiftnin­gsbænken og varmede op. Og varmede op. Til sidst var der kun få minutter tilbage af kampen, der stod 1-1 mellem Danmark og Polen, et brugbart resultat for U21-landsholde­t, som dermed selv et par dage senere kunne afgøre, om holdet ville spille sig til slutrunden i Italien næste sommer.

»Men i overtiden fik Polen en masse dødbolde, og så var det måske for risikabelt at begynde at skifte ud. Det var jeg da lidt træt af. Jeg ville gerne have haft et minut i den kamp,« siger Jens Stage og tilføjer i samme åndedrag, at den skuffelse nu er glemt.

For Danmark kvalificer­ede sig til EM takket være en sejr på 3-0 over Færøerne tirsdag aften i Aalborg, og denne gang nåede Agf’eren at debutere på U21-landsholde­t, da han et lille kvarter før tid afløste Mikkel Duelund.

»Det var fedt at komme på banen og tilmed i den kamp, da vi kvalificer­ede os til EM. Det kunne ikke være bedre,« bemærker han.

Direkte til træning

Egentlig var AGF indstillet på at give Jens Stage fri dagen efter, men det mente Jens Stage ikke var nødvendigt. Så han satte sig ind i sin bil tirsdag aften og stod op onsdag for at træne med klubholdet. Og han er efter den store oplevelse helt klar til dagligdage­n, en kamp søndag i Superligae­n mod AAB.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark