Jyllands-Posten Søndag

»Det funktionel­le og neutrale tæller for os«

Helle og Allan Kibsgaard kan godt lide at bo i et lille hus, som er enkelt og funktionel­t. Huset ligger i Højbjerg uden for Aarhus, og indretning­en hælder hverken til den feminine eller maskuline side.

- ASTRID ELLEMO | bolig@jp.dk

Iet fredeligt og hyggeligt parcelhusk­varter i Højbjerg – fire kilometer fra Aarhus – tæt på Mindeparke­n og Forstbotan­isk Have, bor Helle Kibsgaard og hendes mand Allan Kibsgaard. Af deres to børn bor den yngste, datteren Feline, stadig hjemme – i to værelser i kælderen for huset er ganske kompakt og effektiv udnyttet til sidste kvadratmet­er. Når man går omkring i huset, er det tydeligt, at man egentlig ikke behøver så meget plads for at have et funktionel­t hjem. Småt er godt, som Helle Kibsgaard udtrykker det, når hun fortæller om sit lille hus, som er et halvt dobbelthus.

»Vi faldt for huset lige fra første gang, vi så det – for i dag 21 år siden – og vi følte os hjemme med det samme. Nærheden til Aarhus centrum i et stille og roligt parcelhusk­varter var lige præcis det smørhul, vi ønskede os,« siger Helle Kibsgaard, som ventede med at påbegynde renovering­en af huset indtil et par år efter indflytnin­gen.

»Grundindre­tningen var i orden, og huset var

 ??  ?? Det hvide køkken er et Ikea-køkken tilsat en bordplade af rustfrit s¨lt,åsom er praktisk og nem at holde ren. Bogreolen hedder “Spine Book Tower”, og pendlen er “Collage Pendel”, som er designet af Louise Campbell for Louis Poulsen. Maleriet er af...
Det hvide køkken er et Ikea-køkken tilsat en bordplade af rustfrit s¨lt,åsom er praktisk og nem at holde ren. Bogreolen hedder “Spine Book Tower”, og pendlen er “Collage Pendel”, som er designet af Louise Campbell for Louis Poulsen. Maleriet er af...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark